Personal training

Vaak wordt er gedacht dat personal training alleen voor de elite is of dat het totaal overbodig is. Niets is minder waar. Personal training zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Personal training is zeer effectief, en door een continue stimulatie zijn resultaten gegarandeerd. Dat is waar onze trainers voor zijn.

Je doel behalen

Iedereen heeft een doel dat ze willen bereiken wanneer ze gaan beginnen met sporten. Dit kan te maken hebben met gezondheid of gezelligheid, maar vaak als mensen een personal trainer inschakelen is het doel moeilijk om te behalen, en gaat het om een doel wat tevens heel moeilijk is om alleen te behalen.

Je doel kan bijvoorbeeld zijn:

-vetpercentage verminderen,

-spiermassa vermeerderen,

-conditie verbeteren,

-snel in vorm komen na een zwangerschap,

-zelfverdediging leren,

-meerdere van de bovenstaande doelen combineren,

-je eigen gecreëerde doel behalen.

Welk doel je ook hebt, de personal trainer is er om samen met je dit persoonlijk doel te behalen.

Werkwijze

Onze trainers maken personal training weer persoonlijk. Het blijft dus niet bij alleen de geboekte trainingsuren. Ook tussen de trainingen door wordt ondersteuning aangeboden via Skype, telefoon of e-mail. Je staat er in de periode dat je de personal trainer tot je beschikking hebt niet alleen voor, iets wat ons onderscheidt van de andere aanbieders van personal training. Vergeet niet, de periodes dat je niet samen met je personal trainer bent zijn het moeilijkst en daarom zal deze extra ondersteuning van cruciaal belang zijn.

Bij de eerste kennismaking wordt er een duidelijk doel en tijdsperiode vastgesteld en een zuiver kostenplaatje opgemaakt. Iedereen die met onze trainers samenwerkt zal een op maat gemaakt plan krijgen dat te maken heeft met de trainingen, maar ook met voeding en een stukje educatie. Dit laatste omdat je na je periode met je personal trainer ook zelf door wil blijven gaan met het behalen van de zelf gestelde doelen of misschien zelfs hele nieuwe doelstellingen.

Locaties

Diverse locaties zijn beschikbaar zoals de sportruimte van Sportschool Tim Kool, buiten in de natuur of in je eigen huis. Iedereen is verschillend en daarom zijn er zoveel locaties beschikbaar. Sommige mensen hebben behoefte aan privacy of aan een vertrouwde omgeving, anderen hebben juist de voorkeur om niet thuis te sporten of willen juist zoveel mogelijk ruimte. Hier wordt dan ook rekening mee gehouden en in je persoonlijke plan komt te staan welke trainingen waar zullen plaats vinden.

Kosten

De kosten zijn duidelijk en er is geen sprake zonder verborgen kosten. Natuurlijk kunnen er nog speciale wensen zijn die niet hieronder worden genoemd. Vertel ze ons en we vertellen je wat we kunnen doen.

Pakketten personal training

Personal basis: € 37,50*             1 uur persoonlijke begeleiding

Personal plus: € 67,50*             2 uur persoonlijke begeleiding

Personal extra: € 92,50*             3 uur persoonlijke begeleiding

Personal unlimited: € 142,50*   5 uur persoonlijke begeleiding

*De genoemde prijzen zijn per week. Alle lessen zijn inclusief: personal trainer, persoonlijk plan, trainingslocaties, tussentijdse begeleiding en trainingsmaterialen.

LET OP: Bij het niet op komen dagen of afzeggen van een training korter dan 24 uur van te voren, worden alle kosten doorberekend. Bij te laat komen wordt nog steeds dezelfde eind tijd gehanteerd.

Contact

Zijn er na het lezen van het bovenstaande nog vragen en/of onduidelijkheden? Of bent u overtuigd en wilt u een afspraak maken? Klik dan hier en vul het contactformulier in. We zullen zo snel mogelijk op uw e-mail reageren.

Ben je op zoek naar Personal Training in Taekwon-Do? Kijk dan hier.