Personal Training Taekwon-Do

Klik op de onderstaande onderwerpen om hier direct naartoe te gaan
+ Personal Training Taekwon-Do
+ Boek direct je les!
+ Tarieven Personal Training Taekwon-Do

 

 

Personal Training Taekwon-Do

Taekwon-Do is geen sport, maar een Martial arts. Dat houdt in dat Taekwon-Do veel verder gaat dan alleen sporten. Het is een levenswijze. Doordat Taekwon-Do zoveel aspecten heeft zijn vaak alleen de reguliere lessen niet genoeg om je persoonlijke doelen te kunnen behalen. In de reguliere lessen zijn natuurlijk meerdere leden aanwezig en de leraar moet met iedereen rekening houden. Wil je toch meer persoonlijke begeleiding voor tl/staps/sparring/zelfverdediging of iets anders, dan kan je kiezen voor een aparte les per met een leraar naar keuze.

Je doet de aanvraag voor een les via info@sportschool-timkool.nl of via het contactformulier. Daarin maak je bekend wat je behandeld wilt hebben tijdens je Personal Training en welke leraar je daar het liefst voor wilt hebben. Samen wordt er dan gekeken naar de mogelijkheden.

Na elke les krijg jee van de leraar een feedback formulier mee. Na de training kan je dan zelf aan de slag om je punten te verbeteren. Bij een eventuele volgende training neem je het feedback formulier mee en kan de leraar goed opbouwend met je aan de slag.

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

Boek direct je les!

Vul het onderstaande contactformulier in en boek je les direct!

Contactformulier

Vul het contactformulier in voor meer informatie of om een proefles/feestje te boeken en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

Tarieven Personal Training Taekwon-Do

Hieronder vindt je de tarieven voor de PT Taekwon-Do lessen. De tarieven zijn gebaseerd op dangraden. Je kan zelf je leraar uitzoeken en wij zullen deze benaderen voor je. Alle onderstaande tarieven zijn all-in. Veel van onze leraren hebben jaren van (inter)nationale ervaring en hebben diverse cursussen afgerond. Naast de Personal Training les kan je ook aantekeningen maken en kan er huiswerk meegegeven worden. Zo zijn de Personal Training lessen van onschatbare waarde voor de echte serieuze Taekwon-Doïn.

Taekwon-Do PT les €49,75 p/u

  • Bij boeking en betaling van 5 lessen ineens krijg je €10,= korting!
  • Alle lessen duren 60 minuten, mits anders is overeengekomen van te voren
  • Er mogen maximaal 3 personen meedoen met de les

LET OP: Bij het niet op komen dagen of afzeggen van een training korter dan 24 uur van te voren, worden alle kosten doorberekend. Bij te laat komen wordt nog steeds dezelfde eind tijd gehanteerd.

Klik hier om weer naar boven te gaan