Informatie

Klik op het onderstaande snelmenu om direct naar de onderwerpen te gaan
Waarom sporten bij Sportschool Tim Kool?
+ Locaties
Normale rooster
+ Vakantie rooster
Tarieven
+ Incasso termijnen

 

 

 

Waarom sporten bij Sportschool Tim Kool?

Kennis

Zonder kennis kan er niet op een verantwoorde wijze les worden gegeven. Dit klinkt erg logisch, maar toch zijn er vele sportscholen die de juiste kennis niet in huis hebben, maar dat wel willen uitstralen. Bij Sportschool Tim Kool weten alle leraren door vele trainingsuren en jarenlange ervaring alles over hun specifieke sport. Onze leraren hebben altijd actuele kennis doordat er actief wordt deelgenomen aan nationale en internationale instructeurs cursussen. Er wordt al het mogelijke gedaan om onze kennis actueel te houden, zodat we onze leden goed kunnen informeren.

Veiligheid

Ondanks dat leden en potentieel nieuwe leden vaak geïnteresseerd zijn in het financiële plaatje bij het afsluiten van een abonnement bij de sportschool, wordt er echter vaak vergeten te vragen is hoe het gesteld is met de veiligheid. Bij Sportschool Tim Kool hechten we erg veel waarde aan de veiligheid van onze leden. Niet alleen onze verzekering is in orde, maar ook hebben alle leraren een VOG overlegd en hebben zij recent een BHV/EHBO-cursus gevolgd. Daarnaast heeft de sportschool een onafhankelijke vertrouwenspersoon die direct voor leden benaderbaar is. Onze vaste locaties jaarlijks worden gecontroleerd op brandveiligheid en hebben een officiële sport EHBO kist.

Sfeer

Sporten kan tegenwoordig overal, maar is sporten alleen wel hetgeen waar leden naar op zoek zijn? Wij vinden van niet. Je doet een sport vaak niet alleen omdat je deze sport leuk vindt, maar ook omdat de de mede-sporters gezellig zijn en de omgeving aangenaam is. Bij Sportschool Tim Kool vinden wij het erg belangrijk dat leden niet met tegenzin naar de sportschool gaan. Om dit te realiseren verzorgen wij naast de reguliere lessen veel extra’s, zoals speciale trainingen met een bepaald thema, uitjes voor kinderen en volwassenen, zomeractiviteiten en nog veel meer. Plezier staat voorop en prestaties zullen daardoor volgen.

Wedstrijden

Niet alle sporten die je bij Sportschool Tim Kool kan beoefenen zijn wedstrijdsporten, maar Taekwon-Do en Kickboksen zijn dat zeker wel. Je kan Taekwon-Do natuurlijk recreatief beoefenen bij ons, maar wil je wedstrijden gaan doen dan ben je zeker ook aan het juiste adres bij Sportschool Tim Kool. Drie leraren dragen de titel wereldkampioen en twee leraren hebben de ere-stadspenning van Delft mogen ontvangen. Zowel op nationaal als internationaal vlak staan onze leraren bekend om hun kwaliteit, en veel van onze leden nemen regelmatig plaats in de nationale selectie van de Taekwon-Do bond ITF Nederland.
Bij het Kickboksen heeft Tim Kool de wereldtitel WKA weten te bemachtigen en is actief in de WAKO bond.

Organisatie

Niet alleen de sportschool zelf loopt als een gesmeerde organisatie, maar op andere vlakken organiseert Sportschool Tim Kool ook veel evenementen i.s.m FTW Events. Eenmaal per jaar organiseren wij het op één na grootste Taekwon-Do toernooi van Nederland en omstreken: de Holland Cup. Veel (inter)nationale deelnemers en coaches bestempelen de Holland Cup als het best georganiseerde toernooi waar ze ooit zijn geweest. Verder organiseren wij een jaarlijks open clubtoernooi (Sportschool Tim Kool) en nog veel meer. Naaste de wedstrijden organiseren we ook kampen, uitjes en vele andere activiteiten. Zo benutten wij onze organisatorische kennis breder dan menig ander dat zou doen.

Waarom kiezen SSTK

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

Locatie van Sportschool Tim Kool

Post-/Bezoekadres:
Sportschool Tim Kool
Van Lodensteynstraat 114
2612 SK DELFT

 

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

 

Normale rooster

Bij Sportschool Tim Kool gaan we ook door in de vakanties met sporten. Zie daarvoor ons speciaal aangepaste vakantie roosters. Alleen op de nationale feestdagen zijn we gesloten. Hieronder met welke feestdagen wij aanhouden:

– Nieuwjaarsdag
– 1e + 2e Paasdag
– Koningsdag
– Bevrijdingsdag (om de 5 jaar)
– Hemelvaartsdag
– 1e + 2e Pinksterdag
– 1e + 2e Kerstdag
– Oudejaarsdag

 

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

 

Vakantie rooster

In de vakanties trainingen wij bij Sportschool Tim Kool gewoon door met een aangepast vakantierooster. Houdt de agenda goed in de gaten voor eventuele extra activiteiten die we in de vakanties organiseren. De onderstaande vakanties houden we aan, mits anders wordt gecommuniceerd:

– Voorjaarsvakantie (1 week)
– Meivakantie (2 weken)
– Zomervakantie (6 weken)
– Herfstvakantie (1 week)
– Kerstvakantie (2 weken)

 

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

 

 

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

Tarieven

Zo ziet u hierboven kunt lezen; we zijn een veelzijdige sportschool, vooral gericht op onze leden. Hieronder kunt u de diverse tarieven vinden die bij onze sporten horen. Sportschool Tim Kool werkt ook samen met het Jeugd Sportfonds. Mocht u daar in aanmerking voor komen, dan kunt u ons op de hoogte stellen.

Op de sportschool krijgt u een inschrijfformulier van ons mee. Wilt u deze al eerder bekijken of de algemene voorwaarden lezen dan kan dat HIER.

Voor ouders met een minimum inkomen werken we ook samen het het Jeugdsportfonds. Via de website van de Jeugdsportfonds kunt u een aanvraag doen zodat (een deel) van de contributie vergoed kan worden.

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

Incasso termijnen

Je kan kiezen voor een 4 weken abonnement, kwartaal abonnement of half jaar abonnement. Hieronder staan de termijnen voor het huidige jaar. Deze kunnen belangrijk wanneer je lid wordt, je de incasso’s wilt checken of bij opzeggingen.

4 weken abonnement Kwartaal abonnement Half jaar abonnement
01/01/24 t/m 28/01/24 01/01/24 t/m 31/03/24 01/01/24 t/m 30/06/24
29/01/24 t/m 25/02/24 01/04/24 t/m 30/06/24 01/07/24 t/m 31/12/24
26/02/24 t/m 25/03/24 01/07/24 t/m 30/09/24
26/03/24 t/m 22/04/24 01/10/24 t/m 31/12/24
23/04/24 t/m 20/05/24
21/05/24 t/m 17/06/24
18/06/24 t/m 15/07/24
16/07/24 t/m 12/08/24
13/08/24 t/m 09/09/24
10/09/24 t/m 07/10/24
08/10/24 t/m 04/11/24
05/11/24 t/m 02/12/24
03/12/24 t/m 29/12/24

 

 

Klik hier om weer naar boven te gaan