MorningFIT

Klik op de onderstaande onderwerpen om hier direct naartoe te gaan
Wat is MorningFIT precies?
Roosters per locatie
MorningFIT tarieven

 

 

Wat is MorningFIT precies?

De meeste mensen gaan graag in de avond naar de sportschool, maar sommigen trainen liever in de ochtend. Voor de mensen die graag in de ochtend onder begeleiding trainen hebben we het MorningFIT programma. MorningFIT is een circuittraining die iedereen op eigen niveau kan volgen en is geschikt voor leden van alle leeftijden. Indien u fysiek niet in staat bent om een bepaalde oefening uit te voeren zorgen onze leraren graag voor alternatieve oefeningen.

Voor wie is het?

MorningFIT is voor iedereen die het fijn vindt om 2x per week in de ochtend te zweten. Door de professionele begeleiding en gevarieerde oefeningen is het leuk en toegankelijk voor iedereen.

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

 

Gratis proeflessen aanvragen

Gratis 2 proeflessen aanvragen gaat heel simpel bij ons. Kijk naar het rooster en bepaal welke les op welke locatie (Delft/Pijnacker/Schiedam) het beste uitkomt. Vervolgens kunt u contact opnemen met ons via 06-37 39 57 82 of neem hieronder contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen dan samen met u zo spoedig mogelijk de gratis proeflessen inplannen.

Contactformulier

Vul het contactformulier in voor meer informatie of om een proefles/feestje te boeken en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

 

Roosters per locatie

MorningFIT wordt op onze locatie in Delft gegeven. Hieronder kunt u zien op welke dagen en tijden de lessen worden gegeven.

 

Locatie Delft

Postadres:
Sportschool Tim Kool
Van Lodensteynstraat 114
2612 SK DELFT

Bezoekadres
Sportschool Tim Kool Delft
Van Lodensteynstraat 114
2612 SK DELFT

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

 

Tarieven

Bij Sportschool Tim Kool kunt u zelf uitkiezen hoe vaak er getraind kan worden en per welk termijn er betaald kan worden. Hieronder vindt u alle informatie over de tarieven en termijnen voor MorningFIT.

Klik hier om weer naar boven te gaan