Personal training

Klik op de onderstaande onderwerpen om hier direct naartoe te gaan
Personal training
Personal training Taekwon-Do
+ Vrijblijvend contact opnemen
Tarieven personal training
Tarieven personal training Taekwon-Do

 

Personal training

Vaak wordt er gedacht dat personal training alleen voor de elite is of dat het totaal overbodig is. Niets is minder waar. Personal training zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Personal training is zeer effectief, en door een continue stimulatie zijn resultaten gegarandeerd. Dat is waar onze trainers voor staan.

Je doel behalen

Iedereen heeft een doel dat ze willen bereiken wanneer ze gaan beginnen met sporten. Dit kan te maken hebben met gezondheid of gezelligheid, maar vaak als mensen een personal trainer inschakelen is het een doel dat moeilijk te bereiken is. Je doel kan bijvoorbeeld zijn:

Je doel kan bijvoorbeeld zijn:

-vetpercentage verminderen,

-spiermassa vermeerderen,

-conditie verbeteren,

-snel in vorm komen na een zwangerschap,

-zelfverdediging leren,

-meerdere van de bovenstaande doelen combineren,

-je eigen gecreëerde doel behalen.

Welk doel je ook hebt, de personal trainer is er om samen met je dit persoonlijk doel te behalen.

Werkwijze

Onze trainers maken personal training persoonlijk. Het blijft dus niet bij alleen de geboekte trainingsuren, maar ook kan (indien gewenst) tussen de trainingen door ondersteuning aangeboden worden via Skype, telefoon of e-mail. Je staat er dus in de periode dat je de personal trainer tot je beschikking hebt niet alleen voor, iets wat ons onderscheidt van de andere aanbieders van personal training. Vergeet niet, de periodes dat je niet samen met je personal trainer bent zijn het moeilijkst en daarom is deze extra ondersteuning van cruciaal belang.

Bij de eerste kennismaking wordt er een duidelijk doel en een tijdsperiode vastgesteld, in combinatie met een transparant kostenplaatje. Iedereen die met onze trainers samenwerkt zal een op maat gemaakt plan krijgen dat niet alleen concentreert op trainingen, maar ook op voeding en educatie. Dit laatste heeft vooral te maken met het vervolg na je periode met de personal trainer ook zelf door wil blijven gaan met het behalen van de gestelde doelen of misschien zelfs hele nieuwe doelstellingen wil bereiken.

Locaties

Personal training wordt in overleg aangeboden op de gewenste locatie, en kan bijvoorbeeld zijn de sportruimte van Sportschool Tim Kool, buiten in de natuur of in je eigen huis. Iedereen is verschillend en daarom is het belangrijk dat je op een gewenste locatie kunt trainen. Sommige mensen hebben behoefte aan privacy of aan een vertrouwde omgeving, anderen hebben juist de voorkeur om niet thuis te sporten of willen zoveel mogelijk ruimte. Hier wordt dan ook rekening mee gehouden en in je persoonlijke plan komt te staan welke trainingen waar zullen plaatsvinden.

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

Personal training Taekwon-Do

Taekwon-Do is een veelzijdige sport. Naast het sparren en tuls, wat het meest bekend is, bestaat Taekwon-Do ook uit: special techniques, power breaking, pre-arranged free sparring, Koreaanse terminologie & filosofie, zelfverdediging en stapsparring. Alle onderwerpen worden in de reguliere lessen behandeld, maar dit kan soms overweldigend zijn. Het kan ook zo zijn dat je je als lid wilt verdiepen in een bepaald onderwerp, of extra wil trainen voor je dan- of kupexamen. Meer persoonlijke begeleiding is dan te verkrijgen via privélessen bij onze leraren. Dit kan een echte privéles zijn (1 op 1), of met meerdere mensen tegelijk. Bij het boeken van de privéles kan de voorkeur voor een bepaalde leraar (met een bepaalde graduatie) worden aangegeven. De kosten hangen af van het niveau van de leraar, zoals hieronder aangegeven.

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

Vrijblijvend contact opnemen

Kom nu in actie en neem vrijblijvend contact met ons op via 06-37 39 57 82 of via het contactformulier hieronder. Wij zullen dan samen met u alles doornemen en een afspraak maken.

Contactformulier

Vul het contactformulier in voor meer informatie of om een proefles/feestje te boeken en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

Tarieven personal training

De kosten zijn duidelijk en er is geen sprake zonder verborgen kosten. Natuurlijk kunnen er nog speciale wensen zijn die niet hieronder worden genoemd. Vertel ze ons en we vertellen je wat we kunnen doen.

Pakketten personal training

Personal basis: € 52,50*             1 uur persoonlijke begeleiding

Personal plus: € 92,50*             2 uur persoonlijke begeleiding

Personal extra: € 117,50*             3 uur persoonlijke begeleiding

*De genoemde prijzen zijn per week. Alle lessen zijn inclusief: personal trainer, persoonlijk plan, trainingslocaties, tussentijdse begeleiding en trainingsmaterialen.

LET OP: Bij het niet op komen dagen of afzeggen van een training korter dan 24 uur van te voren, worden alle kosten doorberekend. Bij te laat komen wordt nog steeds dezelfde eind tijd gehanteerd.

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

Tarieven personal training Taekwon-Do

Hieronder zie je een tabel met de kosten van de persoonlijke begeleiding.

Voor meer informatie of een aanvraag voor persoonlijke begeleiding, neem dan contact met ons op via het contact formulier.

LET OP: Bij het niet op komen dagen of afzeggen van een training korter dan 24 uur van te voren, worden alle kosten doorberekend. Bij te laat komen wordt nog steeds dezelfde eind tijd gehanteerd.

Klik hier om weer naar boven te gaan