Personal Training & Lifestyle coaching

 

Klik op de onderstaande onderwerpen om hier direct naartoe te gaan
Personal Training & Lifestyle coaching
+ Stappenplan
+ Boek uw PT les nu
Locaties
Tarieven Personal Training & Lifestyle coaching

 

 

Personal training

Personal Training & Lifestyle coaching moet vooral persoonlijk zijn. Het gaat om de wensen en doelen van u. Bij ons krijgt u voordat u begint een persoonlijk intake gesprek waarbij u samen met een gediplomeerde trainer de doelstellingen bepalen en de weg daar naartoe. Met de juiste doelstellingen, motiverende trainer en uitdagende lessen is de Personal Training & Lifestyle Coaching weer echt persoonlijk!

Uniek bij Sportschool Tim Kool is dat je trainer ook een Taekwon-Do kampioen is. Deze ervaring krijg je er zomaar bij. Dat vindt je nergens anders!

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

Stappenplan

Voordat de trainen gaan beginnen heeft u eerst een intake gesprek met de trainer. In het intake gesprek worden eerst de doelstelling(en) bepaald. Enkele voorbeelden van doelstellingen zijn:

  • vetpercentage verminderen
  • voedingsadviezen
  • spiermassa vermeerderen
  • conditie verbeteren
  • in vorm komen na een zwangerschap
  • zelfverdediging leren
  • core spieren verbeteren
  • om een blessure heen trainen
  • meerdere van de bovenstaande doelen combineren
  • uw eigen gecreëerde doel

Na het vaststellen van de doelstelling(en) wordt er besproken wat beste methode is om deze doelstelling(en) te halen. Dit kan door middel van cardio, kracht, martial arts, HIIT training en nog veel meer. Het is belangrijk dat de manier van trainen ook persoonlijk is. Een goede trainingsmethode zorgt voor snellere en betere resultaten.

Als de doelstelling(en) is/zijn vastgesteld en de trainingsmethode, dan zal er ook een eerste weegmoment plaatsvinden. Naast het gewicht zullen wij ook het vetpercentage bepalen. Het weeg-/meetmoment zal regelmatig terugkeren om de progressie te monitoren. Naast het weeg-/meetmoment zal er ook een fitheidstest worden afgenomen.

Aan de hand van al het bovenstaande zal er een trainingsschema worden gemaakt die helemaal op u aansluit. Zoals u ziet doen we er alles aan om de Personal Training &Lifestyle Coaching ook echt personal te maken en doelstellingen zo goed mogelijk te behalen!

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

Boek uw PT les nu!

Kom nu in actie en neem vrijblijvend contact met ons op via 06-37 39 57 82 of via het contactformulier hieronder. Wij zullen dan samen met u alles doornemen en een afspraak maken.

Contactformulier

Vul het contactformulier in voor meer informatie of om een proefles/feestje te boeken en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

Locatie

Sportschool Tim Kool beschikt over een full-time locatie in Delft. Alle materialen zijn daar aanwezig voor de PT lessen. Klik HIER om de exacte locatie van Sportschool Tim Kool Delft te zien.

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

Tarieven personal training

Ook onze tarieven zijn persoonlijk gemaakt. Zo bieden we diverse pakketten aan en is er altijd een pakket die bij u past!

 

Mocht u toch nog andere wensen hebben, laat het ons dan weten! We maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u gepasseerd op us persoonlijke wensen.

 

LET OP: Bij het niet op komen dagen of afzeggen van een training korter dan 24 uur van te voren, worden alle kosten doorberekend. Bij te laat komen wordt nog steeds dezelfde eind tijd gehanteerd.

Klik hier om weer naar boven te gaan