Taekwon-Do

 

 

Taekwon-Do is een Koreaanse gevechtskunst die geschikt is voor jong en oud. Bij Sportschool Tim Kool kan je deze sport beoefenen op alle niveaus, het maakt dus niet uit of je op wedstrijdniveau of recreatief wilt trainen. Taekwon-Do is leuk, goed voor de conditie en leert de beoefenaar veel controle over het lichaam. Verder moge het duidelijke zijn dat het beoefenen van een gevechtskunst als Taekwon-Do zorgt voor meer zelfvertrouwen en discipline. Een sport met veel diversiteit!

Studentenboekje

Voor onze Taekwon-Do Kids (6-10 jaar) hebben we een speciaal studentenboekje ontwikkeld. In dit boekje wordt bijgehouden hoevaak zij aanwezig zijn in de les en welke basisvaardigheden zij al beheersen. Elke keer als zij een bladzijde vol hebben, zullen ze een mooi diploma ontvangen. We doen er alles aan om onze leden zoveel mogelijk te stimuleren.

Meer dan alleen sporten

Bij Sportschool Tim Kool draait het om meer dan alleen sporten. Naast het sporten organiseren we ook diverse uitjes, griezeltocht, buitenactiviteiten, wedstrijden en een jeugdkamp. Sporten moet meer zijn dan alleen bewegen.

Examens

Twee keer per jaar worden er Taekwon-Do examens afgenomen . Een proefexamen zal het echte examen voorafgaan. Mocht het examen gehaald worden, dan behaalt het lid een nieuwe graduatie en krijgt een bijbehorend diploma. Alle graduaties worden officieel aangemeld bij ITF Nederland, de Taekwon-Do bond in Nederland waar Sportschool Tim Kool is aangesloten.

Jeugdkamp

Elk jaar organiseert Sportschool Tim Kool een Taekwon-Do jeugdkamp (7-14 jaar). Dit kamp staat in het teken van Taekwon-Do gezelligheid en vooral heel veel fun. Dit kamp is geen besloten kamp met alleen onze eigen leerlingen, maar is open voor alle jeugdleden van ITF Nederland. Zo leer je nog meer mensen kennen en dat maakt Taekwon-Do nog leuker!

Kom snel langs voor 2 gratis proeflessen. Taekwon-Do is zoveel meer dan alleen sporten, het is een martial art voor het leven!

 

 

 

 

Klik hier voor:

-Rooster

-Locatie-

-Tarieven-