Taekwon-Do

 

Klik op de onderstaande onderwerpen om hier direct naartoe te gaan
Wat is Taekwon-Do precies?
Roosters per locatie
TKD tarieven
Taekwon-Do Kids studentenboekje

 

 

 

Wat is Taekwon-Do precies?

Taekwon-Do is een Koreaanse gevechtskunst die geschikt is voor jong en oud. Bij Sportschool Tim Kool kan je deze sport beoefenen op alle niveaus, het maakt dus niet uit of je op wedstrijdniveau of recreatief wilt trainen. Taekwon-Do is leuk, goed voor de conditie en leert de beoefenaar veel controle over het lichaam. Verder moge het duidelijke zijn dat het beoefenen van een gevechtskunst als Taekwon-Do zorgt voor meer zelfvertrouwen en discipline. Een sport met veel diversiteit!

Meer dan alleen sporten

Bij Sportschool Tim Kool draait het om meer dan alleen sporten. Naast het sporten organiseren we ook diverse uitjes, buitenactiviteiten, wedstrijden en een jeugdkamp. Sporten moet meer zijn dan alleen bewegen.

Examens

Twee keer per jaar worden er Taekwon-Do examens afgenomen op de locaties Delft, Schiedam en Pijnacker. Een proefexamen zal het echte examen voorafgaan. Mocht het examen gehaald worden, dan behaalt het lid een nieuwe graduatie en krijgt een bijbehorend diploma. Alle graduaties worden officieel aangemeld bij ITF Nederland, de Taekwon-Do bond in Nederland waar Sportschool Tim Kool is aangesloten.

Jeugdkamp

Elk jaar organiseert Sportschool Tim Kool een Taekwon-Do jeugdkamp (7-14 jaar). Dit kamp staat in het teken van Taekwon-Do gezelligheid en vooral heel veel fun. Dit kamp is geen besloten kamp met alleen onze eigen leerlingen, maar is open voor alle jeugdleden van ITF Nederland. Zo leer je nog meer mensen kennen en dat maakt Taekwon-Do nog leuker!

Kom snel langs voor 2 gratis proeflessen. Taekwon-Do is zoveel meer dan alleen sporten, het is een martial art voor het leven!

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

 

Roosters per locatie

Taekwon-Do worden op onze locaties Delft, Schiedam en Pijnacker gegeven. Hieronder kunt u zien op welke dagen en tijden de lessen worden gegeven.

 

Locatie Delft

Postadres:
Sportschool Tim Kool
Van Lodensteynstraat 114
2612 SK DELFT

Bezoekadres
Sportschool Tim Kool Delft
Van Lodensteynstraat 114
2612 SK DELFT

 

Locatie Schiedam

Bezoekersadres
Sportschool Tim Kool Schiedam
Stadhouderslaan 26B
3116 HP  SCHIEDAM

 

Locatie Pijnacker

Trainingsadres
Sporthal “het Baken”
Het Baken 2
2641 JN  PIJNACKER

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

 

Tarieven

Bij Sportschool Tim Kool kunt u zelf uitkiezen hoe vaak er getraind kan worden en per welk termijn er betaald kan worden. Hieronder vindt u alle informatie over de tarieven en termijnen voor Taekwon-Do.

Klik hier om weer naar boven te gaan

 


Taekwon-Do Kids studenten boekje

Om onze Taekwon-Do kids (6-10 jaar) extra te motiveren hebben wij het Taekwon-Do Kids studenten boekje gemaakt. Hier wordt hun kennis bijgehouden en hoevaak ze op de training zijn geweest. Aan het einde van een periode ontvangen zij een onwijs gave diploma! We doen er alles aan om onze leden zo gemotiveerd mogelijk te houden.

Klik hier om weer naar boven te gaan