Online Personal Training

Klik op de onderstaande onderwerpen om hier direct naartoe te gaan
+ Online Personal Training
+ Boek direct je les!
+ Tarieven Online Personal Training

 

Online Personal Training 

Het is meestal fijn om persoonlijk contact te hebben terwijl je traint, maar soms is dit misschien niet mogelijk of handig. Daarom kan je bij Sportschool Tim Kool ook online Personal Trainingen volgen. Je spreekt van te voren met je leraar af wat je behandeld wilt hebben zoals; conditie, (tul)technieken of iets anders. Je spreekt samen met je trainer een tijd af en doe de training online. Geen gedoe met speciale apps en dergelijke, maar gewoon via video bellen. Zo beleef je de voordelen van Personal Training op een locatie die je zelf wilt!

Klik hier om weer naar boven te gaan

Boek direct je les!

Vul het onderstaande contactformulier in en boek je les direct!

Contactformulier

Vul het contactformulier in voor meer informatie of om een proefles/feestje te boeken en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

Tarieven Online Personal Training

Hieronder vindt je de tarieven voor de online Personal Trainingen. Alle onderstaande tarieven zijn all-in. Veel van onze leraren hebben jaren van (inter)nationale ervaring en hebben diverse cursussen afgerond. Naast de online Personal Training les kan je ook aantekeningen maken en kan er huiswerk meegegeven worden. Zo zijn de online Personal Training lessen van onschatbare waarde.

 

 Losse online PT les 30 min.  € 27,50 per les
 Pakket 5 PT lessen 30 min.  € 125,00 (€25,00 per les)
 Pakket 10 PT lessen 30 min.  € 225,00 (€22,50 per les)
 Losse online PT les 60 min.  € 40,00 per les  
 Pakket 5 PT lessen 60 min.  € 187,50 (€ 37,50 per les)
 Pakket 10 PT lessen 60 min.  € 350,00 (€ 35,00 per les)

 

LET OP: Bij het niet op komen dagen of afzeggen van een training korter dan 24 uur van te voren, worden alle kosten doorberekend. Bij te laat komen wordt nog steeds dezelfde eind tijd gehanteerd.

Klik hier om weer naar boven te gaan