Inschrijven

Welkom bij Sportschool Tim Kool,

Allereerst willen wij je graag bedanken voor je interesse in Sportschool Tim Kool. Hieronder kan je lezen hoe onze sportschool te werk gaat. Lees dit zorgvuldig door en mochten er vragen zijn, dan horen wij die graag. Onderin vindt je het inschrijfformulier van onze sportschool.

 

Lidmaatschap Sportschool Tim Kool

Om lid te worden van Sportschool Tim Kool verzoeken u wij om het inschrijfformulier onderaan deze pagina volledig in te vullen en te versturen.  Wordt u midden in een contributie cyclus lid, dan hoeft u uiteraard niet heel de cyclus te betalen.

Tarieven

 

Incasso termijnen

Als u HIER klikt kunt u meer informatie vinden over de exacte incasso termijnen die bij de 4 weken/kwartaal/half jaar abonnementen horen.

 

Jeugdfonds sport & cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de sportcontributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar het betalen van sportcontributie financieel moeilijk haalbaar is. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener. Kijk op www.jeugdfondssportencultuur.nl voor meer informatie.

 

Kwaliteit, service en plezier bij Sportschool Tim Kool

Bij Sportschool Tim Kool houden we kwaliteit, veiligheid, service en plezier hoog in het vaandel.

 • Al onze leraren hebben dan ook een EHBO/BHV en VOG diploma en onze Taekwon-Do leraren staan hoog aangeschreven:
 • Alle (assistent)leraren hebben een geldige internationaal erkende leraren licentie.
 • Leraren hebben een rijkserkende ITS diploma.

Sommige leraren zijn Nederlands-/Europees- en/of zelfs Wereldkampioen, volgen internationale instructeur/scheidsrechter/competitie cursussen en/of zijn deel van het Nederlands team. Daarnaast bekleden ze functies in de nationale organisatie I.T.F. Nederland en WAKO Nederland.

Achter de schermen werken wij ook door aan de kwaliteit, plezier en service. Denk hierbij vooral aan: de passende verzekeringen die zijn afgesloten, onze eigen vaste locatie, een SSTK app, de leraren lesgeefsyllabussen, aanbod van (buitenlandse)wedstrijden, extra trainingen, een competition team voor Taekwon-Do wedstrijdmensen en onze jaarlijkse uitjes met de leden. Zo ziet u het; we zijn een veelzijdige sportschool, vooral gericht op onze leden.

 

Informatie voorziening

We zijn erg digitaal bij Sportschool Tim Kool en maken veelvuldig gebruik van onze internetsite www.sportschool-timkool.nl, e-mail, Facebookpagina www.facebook.com/Sportschooltimkool, Instagram www.instagram.com/ss_timkool (@ss_timkool) en onze nieuwsbrief om iets bekend te maken. Volg ons op social media voor alle actuele informatie. Zorg er ook voor dat wij altijd uw meest recente e-mail adres, postadres en telefoonnummer hebben om misverstanden te voorkomen.

 

Webshop

Op www.sstk-shop.nl vindt u alle producten die nodig zijn voor het beoefenen van de sporten die Sportschool Tim Kool aanbiedt. Alle producten die verkocht worden via www.ma-life.nl voldoen aan aan alle veiligheidseisen en aan eisen die de bond, de sportschool en andere evenementen stellen. 

Belangrijkste items om aan te schaffen voor Taekwon-Do:

 • Taekwon-Do kupgraad pak inclusief witte band (dobok) en badge
 • Handbeschermers
 • Kupexamen syllabus (alle informatie voor de examens)
 • Hoofdbeschermer
 • Gebitbeschermer
 • Voetbeschermers
 • Kruisbeschermer (heren)

Let op: Er is een beginnersset beschikbaar tegen een gereduceerd tarief in onze webshop.
              Er worden eisen gesteld vanuit de bond aan de veiligheid en logo’s van de producten. Om teleurstellingen te voorkomen bestel daarom uw sportartikelen niet
ergens anders.

Belangrijkste items om aan te schaffen voor TKD Kubz:

 • Taekwon-Do Kubz pak inclusief band, badge, handschoenen en studentenboekje

Let op: Alleen officiele TKD Kubz producten zijn toegestaan in de les.
             Er is een beginnersset beschikbaar tegen een gereduceerd tarief in onze webshop.

Belangrijkste items om aan te schaffen voor Kickboksen:

 • Hoofdbeschermer
 • Voetbeschermers
 • Gebitbeschermer
 • Scheenbeschemers
 • Bokshandschoenen
 • Kruisbeschermer (heren)

Let op: Er is een beginnersset beschikbaar tegen een gereduceerd tarief in onze webshop.
            Er worden eisen gesteld vanuit de bond aan de veiligheid en logo’s van de producten. Om teleurstellingen te voorkomen bestel daarom uw sportartikelen niet
ergens anders.

 

Overige activiteiten

Naast de normale lessen organiseert Sportschool Tim Kool ook nog vele andere activiteiten die hieronder genoemd zijn. Bij Sportschool Tim Kool gaan we verder waar anderen stoppen!

 • Examens Taekwon-Do/Taekwon-Do Kubz                            – Open wedstrijdtrainingen
 • Taekwon-Do wedstrijd “Holland Cup”                                   – Seminars (buitenlandse)leraren
 • Taekwon-Do wedstrijd “SSTK Open”                                      – High Tea MorningFIT
 • Thema lessen speciale onderdelen Taekwon-Do                  – Knutselmiddagen
 • Verkleedlessen met Halloween, Carnaval, Sinterklaas      – Griezeltocht en andere uitjes voor de leden
 • Taekwon-Do wedstrijd “The Warrior Open”                         – en nog veel meer!!!

 

TKD Kubz Benelux (alleen voor TKD Kubz leden)

TKD Kubz Benelux (hierna: de bond) is de TKD Kubz bond voor Nederland, België en Luxemburg. De bond is bedoeld om het TKD Kubz programma van grondlegger master M. Hutton (VIII dan Taekwon-Do) uit Schotland te ondersteunen. Denk hierbij aan lerarenopleidingen, vernieuwde en verbeterde spellen ontwikkelen, distributie van materialen en nog veel meer! Op deze manier wordt het TKD Kubz programma op een steeds hoger niveau gebracht en daar profiteren de TKD Kubz leden direct van. 

De jaarlijkse bondscontributie bedraagt €27,50 per jaar per lid. De bondscontributie kan per kalenderjaar worden aangepast. Bij aanpassing van de bondscontributie worden alle leden op tijd geïnformeerd. 

De bondscontributie zal jaarlijks worden geïncasseerd door de sportschool waarbij je bent aangesloten.

 

I.T.F. Nederland (alleen voor Taekwon-Do leden)

Sportschool Tim Kool is aangesloten bij de internationaal erkende Taekwon-Do bond I.T.F. Nederland. Ieder Taekwon-Do is verplicht om lid te worden van I.T.F. Nederland. 

Lidmaatschap bedraagt jaarlijks:
€ 25,00*   Jeugd (tot en met 13 jaar) 
€ 30,00*   Junioren/Senioren (14 jaar en ouder) 

Bij het lid worden van onze sportschool geeft u ook toestemming aan I.T.F. Nederland de contributie automatisch te mogen afschrijven. I.T.F. Nederland kan jaarlijks de contributies aanpassen. Meer informatie is ook te vinden op www.itf-nederland.nl.

 

Aanspreekpunten binnen Sportschool Tim Kool

Om alle communicatie soepel te laten verlopen hebben wij een aantal aanspreekpunten binnen Sportschool Tim Kool die u altijd kunt bereiken. Hieronder even een kort overzicht wie waar over gaat.

Algemene vragen
Voor algemene vragen kan je contact opnemen met info@sportschool-timkool.nl. Gaat het om de ledenadministratie, dan kan je contact opnemen met ledenadministratie@sportschool-timkool.nl.

Tim Kool
Tim is hoofdleraar en eigenaar van Sportschool Tim Kool. Als u vragen heeft over bepaalde aspecten stel deze dan eerst via de onderstaande contactpersonen. Mocht dat niet lukken dan kunt u contact opnemen met hem via tim.kool@sportschool-timkool.nl.

Rory de Vries
Rory is hoofdleraar bij Sportschool Tim Kool en houdt zich o.a. bezig met de kwaliteitswaarborging, danexamen registratie en grafisch design van de sportschool. Hij is bereikbaar op rory.de.vries@sportschool-timkool.nl.

Corine Kool
Corine is hoofdlerares bij Sportschool Tim Kool en springt vaak in wanneer andere (hoofd)leraren naar buitenlandse activiteiten zijn. Zij is te bereiken via het adres: corine.kool@sportschool-timkool.nl. 

Sonja Meijler
Sonja is onze vertrouwenspersoon binnen de sportschool. Mochten er zaken zijn die u niet kan of wil bespreken met een van de hierboven genoemde personen, neem dan contact op met sonjameijler@gmail.com.

Mocht je na het leven van alle bovenstaande informatie toch nog vragen hebben, stel deze dan gerust aan ons.

Klik hier voor de Algemene voorwaarden