Reglementen

Snelmenu
+ Trainingen

+ Contributie

+ Wedstrijden/examens

+ Kleding

+ Internetpagina/nieuwsbrief

Op Sportschool Tim Kool gelden een aantal reglementen waar iedereen zich aan moet houden. Hieronder kan je lezen welke reglementen dat zijn.

Trainingen

– Een lid hoort altijd op tijd in de les te komen. Mocht het voorkomen dat je een keer iets te laat komt, dan mag dit maximaal 10 minuten zijn. Kom je te laat dan wacht je netjes bij de deur tot de leraar je verdere instructies geeft. Ben je later dan 10 minuten en de leraar kan je weigeren om mee te doen.

– Je toont altijd respect naar je leraar en mede-leerlingen. Agressiviteit of onbeleefdheid wordt niet getolereerd.

– Taekwon-Do: leerlingen dienen netjes verzorgd de les in te komen, in schone (gestreken) kleding en met verzorgde nagels. Sieraden zijn nooit toegestaan.

– Voor de examen voor 8ste kup (gele band) hoort een lid zijn/haar eigen beschermmaterialen te hebben.

Contributie

– De contributie verloopt per automatische incasso. Mocht er iets verkeerd gaan met de contributie dan zal het lid daar per e-mail en/of brief van op de hoogte worden gesteld.

– Bij problemen met de contributie kan contact worden opgenomen met info@sportschool-timkool.nl.

– Opzeggingen kunnen alleen schriftelijk worden gedaan of per e-mail naar ledenadministratie@sportschool-timkool.nl. De opzeg termijn is 1 maand.

– Wijzigingen in de contributie’s worden van te voren aangegeven.


(Taekwon-Do) Wedstrijden/examens

– Iedereen hoort op Taekwon-Do wedstrijden zijn/haar eigen spullen te regelen. Dit houdt in: Dobok, band, handschoenen, voetbeschermers, bitje, toque (indien nodig), witte handdoek en een hoofdbeschemer.

De sportschool is hier niet verantwoordelijk voor.

– Voor de wedstrijden moet het inschrijfgeld contant zijn voldaan aan Sportschool Tim Kool. Bij geen betaling of een te late betaling kan uitsluitsel van het toernooi volgen.

– De correcte gegevens opgeven is de verantwoordelijkheid van het lid dat zich inschrijft of van de verantwoordelijke ouder/voogd. Bij incorrecte gegevens kan dit leiden tot een boete van de organisatie van het evenement.

Kleding

– Het wordt aangeraden om de benodigde Taekwon-Do kleding en andere accessoires via de sportschool aan te schaffen. Dit om de sportschool een gelijke uitstraling te geven en dan weet je altijd dat je de correcte spullen hebt. De spullen kunnen worden aangeschaft via de webshop op www.sportartikelen-timkool.nl.

– Leden moeten op examen een correct pak (dobok) hebben zoals deze wordt beschreven op het deelnameformulier (strookje) voor het examen. Eigen beschermen zijn verplicht wanneer er examen wordt gedaan voor: TKD Kids 2de gele slip, andere leden gele band.

– TKD Kubz leden zijn verplicht na uiterlijk 3 maanden om hun eigen spullen te hebben. Dit houdt in: TKD Kubz pak, band, TKD Kubz boekje en TKD Kubz handschoenen. Andere merken worden niet toegelaten in de les.

Internetpagina/nieuwsbrief

– Sportschool Tim Kool houdt zijn leden op de hoogte via het internet. Dit gebeurt op www.sportschool-timkool.nl en via social media.