Personal Training Kickboksen

Klik op de onderstaande onderwerpen om hier direct naartoe te gaan
+ Personal Training Kickboksen 
+ Boek direct je les!
+ Tarieven Personal Training Kickboksen

 

 

 

Personal Training Kickboksen 

Naast onze Kickboks groepslessen bieden we ook Personal Training lessen aan. Het kan zijn dat je liever niet in een groep traint en alle aandacht van de leraar voor jezelf wilt hebben. Of misschien ben je wel bezig in de voorbereiding voor een wedstrijd en wil je de puntjes nog eens goed op de i zetten. Of wellicht heb je moeite met bepaalde technieken aan te leren en wil je dat snel verbeteren door persoonlijke aandacht. Het kan allemaal! De Personal Training lessen voor het Kickboksen zijn zelf samen te stellen met je leraar.

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

Boek direct je les!

Vul het onderstaande contactformulier in en boek je les direct!

Contactformulier

Vul het contactformulier in voor meer informatie of om een proefles/feestje te boeken en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

Tarieven Personal Training Kickboksen

Hieronder vindt je de tarieven voor de PT Kickboks lessen. Je kan zelf je leraar uitzoeken en wij zullen deze benaderen voor je. Alle onderstaande tarieven zijn all-in. Veel van onze leraren hebben jaren van (inter)nationale ervaring en hebben diverse cursussen afgerond. Naast de Personal Training les kan je ook aantekeningen maken en kan er huiswerk meegegeven worden. Zo zijn de Personal Training lessen van onschatbare waarde voor de echte serieuze Kickbokser.

 

 Losse PT les  € 55,- per les
 Pakket 5 PT lessen  € 250,- (€ 50,- per les)
 Pakket 10 PT lessen  € 450,- (€ 45,- per les)
  • Alle lessen duren 60 minuten, mits anders is overeengekomen van te voren
  • De PT lessen mogen met maximale 2 mensen worden gedeeld.

 

LET OP: Bij het niet op komen dagen of afzeggen van een training korter dan 24 uur van te voren, worden alle kosten doorberekend. Bij te laat komen wordt nog steeds dezelfde eind tijd gehanteerd.

Klik hier om weer naar boven te gaan