TOUGH Workout

 

 

Wat is TOUGH Workout precies?

Kort gezegd, is het de ultieme circuit training gebaseerd op populaire high intensity interval training (HIT)! Elke les bestaat uit een variatie aan oefeningen die voor een bepaalde tijd uitgevoerd moeten worden. Dit kunnen zowel conditie als krachtoefeningen zijn. Tussen elke oefening in zit een korte pauze. Op deze manier werk je aan je uithoudingsvermogen en komen alle spiergroepen aan bod. Met wat voor materialen wordt er gewerkt? Denk aan: zandzakken, kettlebells, TRX, battle ropes, speedladders en nog veel meer.

Progressie kaart

Om voortgang bij te kunnen houden, zullen 1x er kwartaal de trainingen in het teken staan van progressie. De leerlingen krijgen een zogeheten progressiekaart waarop ze bij kunnen houden hoe vaak ze bepaalde oefeningen kunnen uitvoeren, of met hoeveel gewicht. Als je fanatiek aan het trainen bent is het natuurlijk fijn dat je kan bijhouden of je ook echt daadwerkelijk vooruit gaat.

Voor wie is het?

TOUGH Workout is voor iedereen ouder dan 14 jaar. Iedereen kan meedoen op eigen niveau, omdat elke oefening kan worden bijgesteld naar eigen niveau. Dit kan door variatie aan te brengen in de hoeveelheid herhalingen of gewicht. De instructeur moedigt je natuurlijk wel aan om het beste in jezelf naar boven te halen!

 

 

 

Klik hier voor:

-Rooster

-Locatie-

-Tarieven-