TOUGH Workout

Klik op de onderstaande onderwerpen om hier direct naartoe te gaan
Wat is TOUGH Workout precies?
Roosters per locatie
TOUGH Workout tarieven
+ Trailer TOUGH Workout

 

 

Wat is TOUGH Workout precies?

Kort gezegd, is het de ultieme circuit training gebaseerd op populaire high intensity interval training (HIT)! Elke les bestaat uit een variatie aan oefeningen die voor een bepaalde tijd uitgevoerd moeten worden. Dit kunnen zowel conditie als krachtoefeningen zijn. Tussen elke oefening in zit een korte pauze. Op deze manier werk je aan je uithoudingsvermogen en komen alle spiergroepen aan bod. Met wat voor materialen wordt er gewerkt? Denk aan: zandzakken, kettlebells, TRX, battle ropes, speedladders en nog veel meer.

Progressie kaart

Om voortgang bij te kunnen houden, zullen 1x er kwartaal de trainingen in het teken staan van progressie. De leerlingen krijgen een zogeheten progressiekaart waarop ze bij kunnen houden hoe vaak ze bepaalde oefeningen kunnen uitvoeren, of met hoeveel gewicht. Als je fanatiek aan het trainen bent is het natuurlijk fijn dat je kan bijhouden of je ook echt daadwerkelijk vooruit gaat.

Voor wie is het?

TOUGH Workout is voor iedereen ouder dan 14 jaar. Iedereen kan meedoen op eigen niveau, omdat elke oefening kan worden bijgesteld naar eigen niveau. Dit kan door variatie aan te brengen in de hoeveelheid herhalingen of gewicht. De instructeur moedigt je natuurlijk wel aan om het beste in jezelf naar boven te halen!

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

 

Gratis proeflessen aanvragen

Gratis 2 proeflessen aanvragen gaat heel simpel bij ons. Kijk naar het rooster en bepaal welke les op welke locatie (Delft/Pijnacker/Schiedam) het beste uitkomt. Vervolgens kunt u contact opnemen met ons via 06-37 39 57 82 of neem hieronder contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen dan samen met u zo spoedig mogelijk de gratis proeflessen inplannen.

Contactformulier

Vul het contactformulier in voor meer informatie of om een proefles/feestje te boeken en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

Roosters per locatie

TOUGH Workout wordt op onze locaties Delft en Schiedam gegeven. Hieronder kunt u zien op welke dagen en tijden de lessen worden gegeven.

 

Locatie Delft

Postadres:
Sportschool Tim Kool
Van Lodensteynstraat 114
2612 SK DELFT

Bezoekadres
Sportschool Tim Kool Delft
Van Lodensteynstraat 114
2612 SK DELFT

 

Locatie Schiedam

Bezoekersadres
Sportschool Tim Kool Schiedam
Stadhouderslaan 26B
3116 HP  SCHIEDAM

 

Lokatie Pijnacker

Trainingsadres
Sporthal “het Baken”
Het Baken 2
2641 JN  PIJNACKER

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

Tarieven

Bij Sportschool Tim Kool kunt u zelf uitkiezen hoe vaak er getraind kan worden en per welk termijn er betaald kan worden. Hieronder vindt u alle informatie over de tarieven en termijnen voor TOUGH Workout.

Klik hier om weer naar boven te gaan

 

 

Trailer TOUGH Workout

Klik hier om weer naar boven te gaan