Veel gezelligheid bij de sportschool uitjes in de maand oktober

Geplaatst op 14-11-2019.

Afgelopen maand stond in het teken van sportschool uitjes.
Altijd gezellig om met elkaar even wat leuks te doen en niet alleen te sporten.
Het was één en al gezelligheid!

Halloween dag
We begonnen de maand oktober met onze halloween dag. In de ochtend halloween training voor de Taekwon-Do Kids & elite, ’s middags halloween knutselmiddag voor de Taekwon-Do KUBZ en in de avond de griezeltocht voor onze Taekwon-Do Kids & elite. Iedereen was weer onwijs cool verkleed, er is veel gesnoept en hard gelachen!
Uitgebreid verslag over deze sportieve & griezelige dag is terug te vinden op onze website: https://www.sportschool-timkool.nl/halloween-bij-sportschool-tim-kool/

Uitje Taekwon-Do KUBZ
Met onze Taekwon-Do KUBZ gingen wij een ochtend naar Monkey Town in Delft.Dat was natuurlijk lachen, gieren & brullen. Meester Pascal en Juf Bo hebben gezellig gespeeld met de kinderen en veel gelachen. Geintjes met de meester & juf uithalen is natuurlijk altijd erg leuk….
Naast het klimmen en klauteren hebben de kinderen nog lekker gegeten, lasergamen & was er nog een lekker zakje snoep aan het einde van de ochtend. Bedankt allemaal voor de gezelligheid. Het was weer geslaagd!

Uitje junioren/seniorenEr waren de afgelopen weekenden veel uitjes voor onze jeugdleden maar natuurlijk werd er ook wat leuks gedaan met onze junioren/senioren. Met een leuke groep onderleiding van sabum Tim gingen wij naar Zoetermeer om te karten, lasergamen, wat te drinken & uiteindelijk eindigde we in de game hal.
Een onwijs gezellige avond met elkaar. Bedankt allemaal voor de gezelligheid!


Uitje (
assistent) leraren
Dit jaar hebben wij 2 uitjes gehad met ons (assistent) leraren team.
Voor de zomervakantie zijn wij gezellig met elkaar wezen power-kiten in Scheveningen. Dit keer kozen wij ervoor om met elkaar uiteten te gaan in Rotterdam. Gezellig met elkaar bij gekletst natuurlijk over Taekwon-Do maar ook veel andere dingen. Gezellig om naast het trainen zo met elkaar samen te zijn!  Wij zijn ontzettend trots op ons team. Nogmaals bedankt voor al jullie inzet, enthousiasme & alle gezelligheid!

De maand oktober was dus vol uitjes, activiteiten en gezelligheid.
Wil jij er volgend jaar ook bij zijn? Hou onze agenda in de gaten!