Nieuwsbrief

Geplaatst op 27-05-2024.
Hierbij de nieuwsbrief die ook per e-mail is verzonden aan alle leden.
Beste allemaal,
Het is alweer bijna zomervakantie. In de zomervakantie hanteren we het vakantierooster, maar voordat het zover is, staan er nog wat gebeurtenissen op het programma van de sportschool. Om alles in zo goed mogelijke banen te leiden, vind je hieronder een overzicht.
Holland Cup 1 juni
Door de organisatie van de Holland Cup op 1 juni zijn we deze dag helaas gesloten. Een groot deel van de (assistent-)leraren, leden en ouders is dan in Pijnacker in sporthal de Viergang om van de Holland Cup weer een daverend succes te maken.
Voor de deelnemers staat er ook een belangrijk nieuwsbericht op onze website met informatie over het toernooi zelf en de weging/meting. Lees dit allemaal aandachtig door.
Alvast heel veel succes allemaal en maak er wat moois van!
Taekwon-Do kupexamens
De kupexamens, oftewel de gekleurde bandexamens, komen er weer aan. Op 14 juni zullen we de kupexamens afnemen bij degenen die hun strookje (proefexamen) hebben gehaald. De reguliere Taekwon-Do lessen van 17:00-21:00 komen dan te vervallen. Het strookje (proefexamen formulier) wordt in de week ervoor van 3/6 t/m 7/6 afgenomen tijdens de reguliere lessen. Iedereen krijgt drie kansen om het strookje te halen. De drie kansen zijn er zodat, wanneer je één of twee lessen verhinderd bent, je nog steeds een kans hebt om je strookje te halen. Uiteindelijk zou één keer natuurlijk voldoende moeten zijn om te laten zien dat je alle stof goed beheerst.
We gaan weer duimen voor jullie allemaal. Zet hem op!
Jeugdkamp
Door alle drukte omtrent de Holland Cup zou je bijna vergeten dat de inschrijving voor ons jeugdkamp binnenkort van start gaat. Uiteraard kondigen we het via onze socials aan wanneer de inschrijving van start gaat, maar hierbij alvast de herinnering om er scherp op te zijn. Het kamp zal op 14 & 15 september plaatsvinden in onze eigen sportschool. Alle details over het kamp zullen bekend worden gemaakt met de inschrijving. Je kan je plek voor het 2024 kamp binnenkort vastleggen via onze webshop www.sstk-shop.nl en vol = vol. Wees er dus op tijd bij!
Automatische incasso’s
Het moet geen terugkerend rubriek worden in onze nieuwsbrief, maar helaas was er weer iets misgegaan met de automatische 4-weken incasso die vorige week maandag uitgevoerd had moeten worden. Het is mij beloofd dat het een deze dagen alsnog geregeld gaat worden. Er wordt alles aan gedaan om dit weer snel op de rit te krijgen.
Dat was hem voor nu dan weer. Hopelijk zijn jullie zo weer helemaal up-to-date.
Mochten er nog vragen zijn, dan kan je die e-mailen naar info@sportschool-timkool.nl.

Met sportieve groet,
Het team van Sportschool Tim Kool