Kamp Sportschool Tim Kool 2016

Geplaatst op 27-06-2016.

Beste leden,

Dit jaar gaan we het helemaal anders doen met het kamp van Sportschool Tim Kool. Dit betekend niet dat het minder leuk gaat worden. Er staan namelijk weer spannende, sportieve, samenwerking en FUN activiteiten op het programma en om niet te vergeten de verschillende Taekwon-Do lessen.
Het kamp zal duren van vrijdagavond 23 september (18:00) t/m zondagmiddag 25 september (15:30). Alle Taekwon-Do leden zijn welkom op het kamp. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er voldoende begeleiders meegaan om op te letten!
Door omstandigheden met de data en de volle kamphuizen zullen we dit jaar het kamp in onze locatie in Schiedam organiseren met alleen leden van onze eigen sportschool. Dit betekend dat we met ze alle heerlijk knus gaan overnachten in onze eigen zaal. Dit word vast en zeker lachen, gieren en brullen met elkaar.

Hieronder nog even alles op een rijtje:

Datum: 23 september 2016 (vanaf 18:00) t/m 25 september 2016 (tot 15:30)
Plaats: Locatie Sportschool Tim Kool Schiedam
Kosten: €62,50 p.p. (incl. overnachtingen, trainingen, spelletjes, ontbijt 2x / lunch 2x / diner)
Consumpties:  Naast het ontbijt / lunch / diner en tussentijdse drinken kan er ook drinken en snoep worden gekocht. Dit kan zondagmiddag afgerekend worden bij ophalen.

Inschrijven: Voor 2 augustus 2016, maar vol=vol (slechts 25 plaatsen!)
Inleveren: Bij de leraren of bij de bar. Let op: inschrijfgeld kan niet worden geretouneerd!
Meenemen: Beddengoed, hoofdkussen, luchtbed/matje, toiletspullen, handdoek, kleding, dobok, trainingsspullen, zwemkleding, sportschoenen

Hopelijk hebben jullie er weer zin in en gaan we met een grote en gezellige groep!
Ben jij erbij om met elkaar dit avontuur aan te gaan?

 

Het inschrijfformulier is bij de leraar te verkrijgen. 

IMG_8434