Informatie: NK 2016

Geplaatst op 31-10-2016.

Beste leden,

Nog een paar nachten slapen en dan is het tijd voor het Nederlands kampioenschap 2016 te Amsterdam.
We vertrekken om 7:15 uur vanaf onze locatie in Delft naar Amsterdam. Verzamelen is natuurlijk niet verplicht. Iedereen dient wel om 8:00 uur aanwezig te zijn in de sporthal. Hier verzamelen we en zullen de coaches vertellen wat er verder gaat gebeuren. ‘S morgens zal er een algemene warming-up worden gegeven voor onze leden door Sabum Tim.

Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de regels op het NK.  (zie onze agenda > Master series: Nederlands kampioenschap – hier staat de uitnodiging.)
Zorg ook dat je alles bij je hebt handschoenen, voetbeschermers, doorzichtig bitje, helm, wit topje voor de dames, tok voor de mannen, witte handdoek voor de coaches en de scheidsrechters in de juiste outfit.
Belangrijk: Jullie hebben jezelf ingeschreven. Neem het bewijs mee van betaling + je ITF-Nederland pasje. Zonder deze informatie kun je niet deelnemen.

Datum: 6 november 2016
Locatie: Sporthallen Zuid, Burgerweeshuispad 54, 1076 EP, Amsterdam

Iedereen die ons weer komt helpen als coach, scheidsrechter en natuurlijk supporter alvast heel erg bedankt! Deelnemers heel veel succes. Zet hem op!

Mochten er nog vragen zijn horen wij deze graag via info@sportschool-timkool.nl