Open Dutch 2024

Het is tijd voor de Open Dutch op 27 januari. Hieronder vind je alle details over het toernooi. Bij eventuele vragen en/of onduidelijkheden overleg altijd eerst met een leraar.

Informatie
Locatie:                              Fletcher Wellness Hotel, Scheepsboulevard 2, Helmond
Aanwezig zijn:                 7:30
Begin toernooi:               9:15
Entree toeschouwers:    €0,= tot en met XX jaar, €5,= vanaf 10 jaar

Opmerkingen

  • Vergeet niet de verklaring van toestemming en gegevensbescherming te downloaden via de website van Sportdata, uit te printen en te ondertekenen.
  • Lees ook altijd zelf goed de uitnodiging door. Stel eventuele vragen aan een leraar.
  • Check goed je poule van tevoren. Foutieve opgave kan leiden tot een administratieve boete of uitsluiting van het toernooi.
  • Vergeet je ID niet uit te printen van te voren. Wanneer deze (waarschijnlijk pas een paar dagen voor het toernooi) beschikbaar is kan je deze hieronder downloaden.

Download
Accreditatie deelnemers
Accreditatie coaches
Accreditatie scheidsrechters

Mee te nemen
Dobok (pak), band, eten/drinken, handdoek (liefst wit). Voor bij het sparren ook: handschoenen/voetbeschermers/hoofdbeschermer/bitje/scheenbeschermers.

Het liefst zien we iedereen in een Sportschool Tim Kool trainingspak met bijpassende sportschool T-shirt. Mocht dat niet lukken, dan graag kleding met een andere Sportschool Tim Kool uitingen en /of kleuren. Zo zijn we niet alleen een team, maar zien er ook nog eens professioneel uit als een team.

Veel succes en plezier allemaal!!!