Open British Championships (Engeland)

Beste leden,
Zoals jullie weten gaan we ieder jaar in de maand November naar een buitenlands toernooi wat toegankelijk is voor alle leden (jeugd / junior / senior / gekleurde band / zwarte band). Na een aantal jaar op twee verschillende toernooien in Ierland te zijn geweest, hebben Sabum Tim en ikzelf besloten dit jaar naar een toernooi in Engeland te gaan. Dit toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 25 november.
De naam van het toernooi is de “Open British Championships”, en dit toernooi wordt voor de eerste keer georganiseerd. Echter, de organisatoren van het toernooi zijn bekende namen, met veel ervaring op het gebied van wedstrijden en organiseren van toernooien, dus wij verwachten dat dit een kwalitatief hoogstand toernooi zal zijn. Het bijzondere van het toernooi is dat er een organisator is uit ieder deel van het Verenigd Koninkrijk, dus aparte organisatoren uit Engeland, Schotland en Wales, en zeer waarschijnlijk dus ook hoog niveau deelnemers uit deze landen. Daarnaast hebben vele andere landen reeds aangegeven interesse te hebben in dit toernooi.
Het toernooi wordt deze keer in Engeland (Crawley) gehouden, nabij London, wat het mogelijk maakt om relatief goedkoop deel te nemen aan dit toernooi. Alle informatie is terug te vinden op de website: http://www.itfopenbritish.co.uk. In een notendop, gekleurde en zwarte banders van alle leeftijden kunnen deelnemen, in de onderdelen Tul / Sparring / Power / Special. Voor gekleurde banders wordt er 1 tul gelopen en 1 ronde gespard, zwarte banders doen 2 tul en sparren dan ook 2 rondes. Voor internationale deelnemers aan EKs en WKs wordt er een speciale ‘Black Belt Elite’ klasse georganiseerd.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden willen wij in een vroeg stadium de eerste ronde boeken. De kosten worden nu geschat op 260 euro per persoon. Dit is inclusief vlucht, hotel, ontbijt en shuttle tussen hotel/vliegveld/sporthal. We gaan uit van Vrijdag heen en Zondag terug. Het geheel is nog exclusief inschrijfgeld en ruimbagage (45 euro pp), dit zal nog apart als kosten erbij komen en is terug te vinden op de website per categorie. Indien je interesse hebt in deelname (en met hoeveel personen, wie er mee reizen als supporters), zou ik je willen vragen dit uiterlijk 1 september te laten weten via rory.de.vries@sportschool-timkool.nl. Daarna opgeven is ook nog mogelijk, maar in verband met mogelijke stijging van de kosten bij later boeken kan niet gegarandeerd worden dat er vastgehouden kan worden aan dezelfde kosten.

Namens Sabum Tim en mijzelf,
Mvg, Rory