ITF Gala III

Beste leden,

Op zaterdag 8 december 2018 zal Sportschool Tim Kool voor de derde keer het ITF Gala organiseren. Het ITF Gala is een evenement vol actie, entertainment, hoog niveau ITF Taekwon-Do waarin de winnaars worden beloond met geldprijzen. Dit evenement is voor top (inter)nationale) ITF Taekwon-Do deelnemers de ideale kans om zich te bewijzen en voor toeschouwers het perfecte middagje/avondje uit met veel spektakel. Naast het avondevenement, zullen we dit jaar voor het eerst jeugdpartijen draaien in een middagevenement.

Speciaal uitgenodigde deelnemers van verschillende bonden/scholen zullen in 6 open sparring categorieën (Jeugd/senioren/junioren dames/heren) hoge kwaliteit ITF Taekwon-Do vertonen. Onze deelnemers dit jaar zullen niet alleen uit Nederland komen maar vanuit heel Europa. Uiteraard wordt het Gala begeleid door top scheidsrechters die de regels van ITF Trajtenberg naleven.
Dit jaar zullen er ook weer bijzondere acts worden gegeven.  Vorig jaar kwam de geweldige Anouk van der Pligt met een spetterende paaldans act. Misschien komt ze dit jaar wel weer langs of is er een andere indrukwekkend optreden.

Datum: Zaterdag 8 December 2018
Adres : Sporthal het Baken, Het Baken 2, Pijnacker

Tijden jeugd wedstrijden: 

Deuren open: 14:15 uur
Start: 14:45 uur 
Geschatte eindtijd: 17:00 uur

Tijden junioren/senioren wedstrijden:
Deuren open: 18:00 uur
Start: 18:30 uur 
Geschatte eindtijd: 21:30 uur

Kaart verkoop: 
Middag evenement (jeugd): 15,- euro
Avond evenement (junioren/senioren): 20,- euro
Combinatie kaart: 27,50 euro.

Kinderen onder de 6 jaar hebben gratis toegang tot het middagevenement o.b.v. een volwassene. Kinderen onder de 10 jaar hebben gratis toegang tot het avondevenement o.b.v. een volwassene. 

Het derde ITF Gala mag je niet missen als liefhebber van ITF Taekwon-Do! Kaarten zijn te reserveren bij de deelnemers en via Sportschool Tim Kool (info@sportschool-timkool.nl).