Een gezonde levensstijl in combinatie met TOUGH workout.

Geplaatst op 03-04-2019.

Pim is één van onze fanatieke TOUGH workout leden die altijd 3x per week 100% geeft in de lessen.
1 jaar geleden stapte hij onze sportschool binnen met een duidelijk doel ” fit worden “.
Hij ging hij het avontuur aan samen met onze TOUGH workout leraren. Het begin was zwaar maar Pim was gefocust en bleef doorzetten. Na enkele weken waren de eerste resultaten al zichtbaar. Niet alleen in de omvang maar ook meer energie in het dagelijks leven, intensiteit in de trainingen enz. Het belangrijkste doel was dat we geen ” Jojo ” effect zouden creëren en niet alleen naar de KG’s zouden kijken. Pim heeft zijn leven omgegooid naar een gezonde levensstijl. Niet ” extreem ” afvallen maar een gezonde levensstijl die op lange termijn werkt. Dit deed hij natuurlijk niet alleen maar zijn gehele gezin en vrienden steunde hem hierin.

Pim kijkt terug op 1 jaar sporten bij Sportschool Tim Kool met zijn 15 KG zak op zijn schouder want na 1 jaar is Pim 15kg afgevallen en 14 CM in omtrek kwijt. Wij als leraren zijn natuurlijk ontzettend trots op hem. Natuurlijk is dit niet het einde van het avontuur maar is er een nieuw doel gezet en gaan we er weer tegenaan. Wij zijn blij dat onze TOUGH workout lessen mensen helpt bij het realiseren van (specifieke) doelen zowel mentaal, fysiek als emotioneel en dat mensen met plezier naar onze lessen komen. Ons doel is dan in ieder geval geslaagd!

Je weet dat een vaste fitnessroutine een essentieel onderdeel is van een gezonde levensstijl: het is de sleutel tot een fit lichaam en een goed uithoudingsvermogen. Maar wist je ook dat intensief bewegen je mentale prestaties en algehele welzijn verbetert? Dat zit niet alleen ’tussen je oren’. Dit is waarom workouts je ook mentaal en emotioneel in topvorm houden.

Wat is TOUGH workout nou precies?
Kort gezegd, is het de ultieme circuit training gebaseerd op populaire high intensity interval training (HIT)! Elke les bestaat uit een variatie aan oefeningen die voor een bepaalde tijd uitgevoerd moeten worden. Dit kunnen zowel conditie als krachtoefeningen zijn. Tussen elke oefening in zit een korte pauze. Op deze manier werk je aan je uithoudingsvermogen en komen alle spiergroepen aan bod. Met wat voor materialen wordt er gewerkt? Denk aan: zandzakken, kettlebells, TRX, battle ropes, speedladders en nog veel meer.

Nieuwsgierig geworden? Heb jij een doel? Wij helpen jouw graag verder!
Hou onze website in de gaten om Pim zijn weg te volgen naar zijn doel.