9/4 SSTK Open (lessen vervallen)

Geplaatst op 04-04-2022.

Op 9 april kunnen we eindelijk weer de SSTK Open organiseren. Op de dag zelf zal de sportschool dicht zijn, aangezien bijna iedereen dan in Het Baken is in Pijnacker. Even nog wat informatie voor diegene die meedoen.

Adres
Het Baken 1, Pijnacker

Tijden
09:00 Groep 1 t/m gele band
12:30 Groep 2 groene slip en hoger

Vergeet niet alle spullen in orde te hebben zoals: je pak, band, handbeschermers, voetbeschermers, kruisbeschermer (heren), gebitbeschermer, scheenbeschemers (optioneel) en een handdoek.

Verder zal er een winkeltje aanwezig zijn om wat eten en drinken te kopen. Voor kinderen tot 10 is de entree gratis. Voor iedereen daarboven is de entree €5,-

Er niet zoals op andere toernooien heel actief gecoacht worden om het toernooi om het toernooi zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen. Wel zullen er begeleiders van de sportschool rond lopen om onze deelnemers  te helpen. De poules, het veld en de namen zullen omgeroepen worden door de dag heen. Als er vragen zijn zoek dan 1 van de begeleiders op en die helpen je verder. Het moet voor iedereen een leuke, leerzame en gezellige dag worden.

Kijk voor meer informatie op www.sstk-open.nl