Taekwon-Do KUBZ lessen in Pijnacker groot succes!

Geplaatst op 19-03-2019.

Door de groei en succes van de KUBZ groep op de woensdagavond in Pijnacker zijn wij in het nieuwejaar begonnen met een nieuwe KUBZ groep op de zaterdagochtend op onze locatie in Pijnacker, het baken. Wat een groot succes is dat geworden!  De les stroomt vol met enthousiaste kinderen van 3-6 jaar.

Meester Mitchell zegt het volgende:  “ Super om te zien hoeveel plezier deze kids hebben tijdens de les en hoe zij zich op verscheidene vlakken ontwikkelen. “

Sport is belangrijk voor iedereen, maar waar kunnen kinderen van 3 jaar al terecht? Dat kan bij ons! Bij de Taekwon-Do KUBZ lessen word niet alleen geleerd hoe zij zichzelf het beste kunnen verdedigen maar de bedoeling van het programma is om het zelfvertrouwen van jonge kinderen te ontwikkelen en hun communicatievaardigheden te verbeteren. Taekwon-Do Kubz plaatst kinderen elke keer in een creatieve en denkbeeldige (maar veilige) wereld waar zij door middel van avontuur, spelletjes en rollenspellen direct in contact worden gebracht met de hedendaagse gevaren. Op deze manier leren de kinderen het belang van moraal en zelfstandig denken via de vijf tenets van Taekwon-Do (hoffelijkheid, integriteit, doorzettingsvermogen, zelfbeheersing en onoverwinnelijke geest). Tevens wordt het wederzijds respect meegegeven. Ondanks dat de kinderen al zelfverdediging leren, is Taekwon-Do Kubz zeker geen vechtsport voor kinderen maar een voorbereiding op het trainen in de martial arts.

Woonachtig in Pijnacker of in de omgeving?
Nieuwsgierig geworden?
Kom dan zeker een keertje een kijkje nemen op onze locatie in Pijnacker!
Jullie zijn namelijk altijd welkom voor 2 gratis proeflessen.

Go Kubz!