Zomer fotowedstrijd 2017!

Geplaatst op 10-07-2017.

Beste leden, 

Het is weer zomervakantie en net als vorig jaar organiseren we weer een vakantie fotowedstrijd voor onze Taekwon-Do leden van alle locaties. Het gaat erom dat jullie op vakantie, een vakantie activiteit OF andere leuke locatie een Taekwon-Do actie foto maken met of zonder Sportschool Tim Kool logo. Jullie hebben de hele zomervakantie de tijd. Wacht niet te lang want wie weet heeft iemand anders ook hetzelfde idee als jou! 

De sportieve foto kan ingestuurd worden naar info@sportschool-timkool.nl. Vergeet niet een leuke tekst erbij te zetten zodat iedereen weet wie en waar je bent! 

Regels:

  • Foto’s worden beoordeeld op de gave Taekwon-Do techniek die jij kiest, op originaliteit en de locatie. 
  • Er zal een prijswinnaar zijn voor de foto die de meeste likes (op de originele foto) op social media krijgt en er zal 1 prijs worden gegeven door de jury.
  • De actie foto hoeft niet in dobok of in Sportschool Tim Kool trainingspak. Natuurlijk wel erg leuk! 
  • Insturen kan vanaf 10 Juli t/m 20 Augustus. Ben je te vroeg of te laat kan je helaas niet meedoen. De foto’s en het verhaal worden gepubliceerd op onze Facebook pagina. 
  • Je mag maar 1x een foto insturen. 
  • Assistent leraren en leraren mogen natuurlijk hun foto insturen maar kunnen helaas de prijs niet winnen

Natuurlijk valt er een mooie prijs te winnen met jouw vakantiefoto. Dit jaar hebben we nieuwe prijzen en valt er een bioscoopbon te winnen om naar de aller nieuwste films te gaan! Er zal een winnaar zijn voor de gene die de meeste likes krijgt op social media en een winnaar die word gekozen door de jury.
Sabum Tim, Sabum Rory, Boosabum Corine en Boosabum Bo zullen ook dit jaar weer in de jury zitten. Wij zijn onwijs benieuwd naar de gave foto’s van dit jaar. Vorig jaar waren wij erg verrast! Doe jij dit jaar ook mee om gave prijzen te winnen?

Heel veel succes, plezier en geniet vooral van jullie vakantie!