Verslag WAKO Holland open 2019

Geplaatst op 28-02-2019.

Februari was de maand van veel internationale toernooien maar ook nationale toernooien.
Zo organiseerde wij voor de eerste keer de WAKO holland open in Pijnacker samen met WAKO Nederland. binnen WAKO is het heel toegankelijk voor vele sporten zoals: Taekwon-Do, Karate, Thaiboksen, Muay-Thaiboksen, Tang Soo Doo, Kempo en nog veel meer.
Deze editie van de Holland Open stonden er 5 onderdelen op het programma, te weten: Point fighting, Light Contact, Kick Light, Traditional Forms en Music Forms. In de toekomst is het de bedoeling dat ook de ringsporten hierbij worden toegevoegd.

Altijd spannend om een toernooi voor de eerste keer te organiseren maar hebben hele leuke reacties mogen ontvangen via de e-mail en onze social media kanalen van deelnemers, scheidsrechters, coaches en supporters! We hebben al veel ideeën voor volgend jaar om het toernooi groter te maken, sneller te laten verlopen en nog veel meer zoals jullie van ons gewend zijn.
Alle vrijwilligers die de dag ervoor hadden geholpen bij ons clubtoernooi de sportschool Tim Kool open stonden ook deze dag weer voor ons klaar. Daarvoor is onze dank erg groot!

Onderleiding van Alex Drop deden er ook leerlingen mee van sportschool Tim Kool van het competition team Taekwon-Do en kickboksen. Er werden mooie resultaten behaald en veel ervaring opgedaan.

Resultaten sportschool Tim Kool: 
Lisa van der Wijngaart: 3x Goud.
Cody Oranje: 3x Goud.
Mitchell Hessing: 1x Goud.
Kiki van der Wijngaart: 1x Goud, 1x zilver en 1x Brons
Rens de Rover: 1x Zilver en 1x Brons
Daisy Loke: 2x Zilver en 1x Brons.
Nick van Woggelum: 1x Goud en 2x Zilver.
Oscar van der Kruk: 1x Zilver en 1x Brons
Josephine Groot: 1x Goud en 1x Zilver

Van harte gefeliciteerd allemaal met het behalen van de prijzen en de mooie ervaring.
Foto’s van deze sportieve dag zijn te vinden op de website van onze fotograaf Marco : https://marco-fotografie.jouwweb.nl en de Facebook pagina van Rob Batenburg.

Wij willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen en heeft meegedaan aan de eerste WAKO Holland Open. Op naar volgend jaar!