Verslag Sportschool Tim Kool Open (Bo)

Geplaatst op 14-02-2016.

Sportschool Tim Kool Open 2016 

Gisteren 13 Februari 2016 was het tijd voor de Sportschool Tim Kool open in het Baken te Pijnacker. Deze wedstrijd is een uitbreiding van onze eigen club kampioenschappen. Sportschool Tim Kool werd vertegenwoordigd door 70 enthousiaste kinderen. Met de inschrijvingen van alle andere TKD scholen kwamen we uit op totaal 213 deelnemers. De insteek van het toernooi was om het vooral kindvriendelijk te houden en plezier te hebben met elkaar.

Er was een gemoedelijke, gezellige sfeer en heel veel enthousiaste kinderen/junioren en senioren. Voor mij was het beste moment van de dag “ Boosabum Bo ik heb nieuwe vriendjes gemaakt en een mooie medaille “.

De dag was ingedeeld in een ochtend programma en een middag programma om zo niemand te lang te laten wachten. Iedereen is boven zichzelf uitgestegen en heeft het beste laten zien. Bij de prijsuitreiking was er een grote lach op iedereens gezicht te zien. Verloren of gewonnen maakte niet uit want iedereen kreeg een medaille voor het meedoen! Gefeliciteerd!!

Aan het einde van de dag gingen we eten bij Yosshi met alle vrijwilligers en sportschoolhouders. Een leuke en lekkere afsluiting met elkaar naar een geslaagde dag. Op naar de Holland Cup 2016!

Wij willen alle scheidsrechters, vrijwilligers bedanken voor het helpen want zonder jullie is het niet mogelijk om zoiets te organiseren en wij hopen alle scholen volgend jaar weer terug te zien.

Wil je een impressie van de dag? Kijk dan op de website van onze eigen fotograaf Marco! http://marco-fotografie.jouwweb.nl

groepsfotosstk