Verslag sportschool Tim Kool open 2019!

Geplaatst op 11-02-2019.

Sportschool Tim Kool open 2019. 

Afgelopen weekend was het weer tijd voor het gezelligste ITF Taekwon-Do toernooi van Nederland; de SSTK Open! Onze deelnemers konden meedoen met tul en sparring. Ook was er een nieuwe categorie de heuse Saju Challenge.

’s Ochtends vroeg waren onze vrijwilligers en scheidsrechters weer in actie om de zaal om te toveren voor het toernooi. Het ging dit jaar vliegensvlug en zo konden de eerste ouders en kinderen al snel naar binnen. Van onze sportschool en locaties deden 60 deelnemers mee. Dat vinden wij natuurlijk onwijs tof.

Na de opening van sabum Tim kon het ochtenddeel beginnen met de jongste deelnemers. Wat een talent hebben wij voorbij zien komen & veel gezelligheid.
Voor onze deelnemers was het vaak één van de eerste keren dat zij meededen en hebben hun beste kant laten zien. Wat voor sommige deelnemers nog in een mooie beker resulteerde!
Na het uitreiken van de prijzen gingen wij door naar het middag programma.  In het middag programma deden de wat grotere en hoger gegradueerde kinderen mee en onze junioren/senioren beginners. De middag groep ging als een speer! Vele leden wisten een prijs mee naar huis te nemen en meerdere rondjes door te komen. Ook leuk om te zien dat er weer veel vriendschappen zijn ontstaan tussen alle deelnemers! Met het afsluiten van een flitsende sparring partij bij de jeugd A klasse dames was het tijd voor de prijs uitreiking en de afsluiting van het toernooi.

Wij zijn trots op al onze deelnemers die mee hebben gedaan aan ons “ club “ toernooi.
Heel gaaf om jullie in actie te zien en daar hebben wij ook zeker van genoten!
Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie behaalde prijzen en ervaring die jullie hebben op gedaan.

Van onze sportschool waren er ook 2 fotografen Marco van den bosch en Rob Batenburg. Jullie kunnen de foto’s terug vinden op hun Facebook pagina. Bedankt mannen voor het vastleggen van een sportieve dag. Na het toernooi hoefde er niet afgesloten te worden want de volgende ochtend was het tijd voor de WAKO Holland open. Dat scheelde weer en konden we nog even uitrusten voordat we met z’n alle uiteten gingen bij Tout Le monde in Pijnacker. Wat zoals altijd weer erg gezellig en lekker was.

Bijzonder om te zien hoe iedereen deze dag weer heeft samengewerkt, alle ouders die hun kinderen zo supporteren, blije gezichten in de zaal en alle vrijwilligers die altijd weer voor ons klaar staan.
Al met al een erg geslaagde dag.
Graag willen we nogmaals alle vrijwilligers, scheidsrechter, deelnemende scholen bedanken voor jullie aanwezigheid en sponsoren. Door jullie was het weer een super gezellig en leerzaam toernooi!

Mede mogelijk gemaakt door: 
FTW-events, Tout le Monde, DR Metsel & onderhoudsbedrijf, Hair trends, Sion, BHV Nederland, JUMBO, Intratuin, assurantiekantoor de raad & van saane, Rozema verhuurbedrijf, Print station, AH, Mightyfist europe, WestCord hotel Delft en Campanile Hotel Delft.