Verslag Open Zeeuwse (Geschreven door Pascal Boom)

Geplaatst op 24-03-2016.

Open Zeeuwse

Afgelopen zondag was het weer tijd voor de open Zeeuwse.

Op zaterdagavond vroeg naar bed want zondag morgen om kwart voor zes ging de wekker want we moesten tussen acht uur en half negen aanwezig zijn in sporthal de kruitmolen in Middelburg.

Toen eenmaal alle deelnemers, 31 totaal, van Sportschool Tim Kool aanwezig waren en iedereen zijn bandje en kaart had gekregen van sabum Tim konden we zaal om ons te laten wegen en te meten.

Gelukkig was iedereen goed op gewicht en lengte.

Nadat iedereen klaar was met meten en wegen kregen we een warming-up van bo-sabum Roy en bo-sabum Jennifer en werd er een groeps foto gemaakt door onze fotograaf Marco.

Na het welkomst woord van sabum Nanne Boonstra en we gegroet hadden kon het toernooi beginnen.

De wedstrijden begonnen zoals altijd met tuls. Ik zat met 5 deelnemers in mijn poule waarin ik uiteindelijk tweede werd.

In de middag was het tijd voor sparren. Ik zat hier met zes deelnemers in mijn poule . Helaas verloor ik in de eerste ronde en had ik hier geen prijs maar wel weer een ervaring rijker.

Wat ik zelf erg leuk vond dat er van alle locaties van de sportschool deelnemers waren.

Wij hebben met onze sportschool in totaal 24 prijzen gewonnen. Helaas was het net niet genoeg voor de overall prijs die we vorig jaar wel gewonnen hadden.

Ik wil hierbij onze coaches, scheidsrechters bedanken voor deze sportieve, leerzame en leuke dag.

Ik wil ook onze fotograaf Marco bedanken voor het maken van de foto`s. ik heb gelezen dat hij 2298!! gemaakt heeft. Deze zijn te zien op zijn website. http://marco-fotografie.jouwweb.nl/foto-s-2016/wedstrijden/open-zeeuwse-20-03-2016

open zeeuwse groep