Verslag ITF Battle 2018 (geschreven door Deejay Kreffer)

Geplaatst op 11-10-2018.
Hallo ik ben Deejay Kreffer.
Zondag 7 oktober zat ik om 7 uur in de auto om naar een wedstrijd te gaan in Utrecht genaamd de ITF  Battle. Hier gaan we elk jaar naar toe met een grote groep van sportschool Tim Kool. Ik deed mee met sparren en hoogspringen. In de ochtend hadden we de weging en meting en dit ging bij iedereen goed. Rond 11 uur ging ik sparren en werd ik gecoacht door Boosabum Mitchell Hessing. Ik was heel blij dat Boosabum Mitchell mij heeft gecoacht want hij is ook 1 van mijn leraren in Pijnacker. Ik had er weer erg veel zin in en het ging ook redelijk goed. Ik ben 2e geworden met sparren en ben erg blij. Hoogpringen duurde wel erg lang maar vondt het ook weer leuk om dat te doen. Dan maakt het wachten eigenlijk stiekem ook niet meer uit. Rond 3 uur had ik alles gedaan en zat voor mij de dag erop. Ik heb nog wel even bij mijn teamgenoten van sportschool Tim Kool gekeken en deden het ook allemaal goed.
We hebben met de sportschool 6x goud, 5 x zilver en 6x brons binnen gehaald. Dat is ook weer mooi gedaan door iedereen. Ik wil alle coaches en deelnemers bedanken voor de gezellige dag.
Weer op naar huis en het volgende toernooi het NK.

Nieuwsgierig naar alle foto’s? Onze fotograaf Marco heeft alle foto’s online gezet op zijn website:
https://marco-fotografie.jouwweb.nl

Geschreven door: Deejay kreffer