Verslag Fuji Mae Kids Cup (Sam Huiskens)

Geplaatst op 22-12-2015.

Fuji Mae Kids Cup

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover, het eerste Fuji Mae kids club toernooi in Son
Om 5.45 ging de wekker af en ik was direct klaarwakker. Na even een beschuitje gegeten te hebben heb ik mijn pak aangetrokken en ben ik samen met Joé van Dorst, Chayenna Tintel en Femke S
mid in de auto gestapt ( de mama’s dan) en vertrokken op weg naar Son. Aangezien het zo ver rijden was dacht ik echt dat het bijna de andere kant van Nederland lag. Om 8.15 kwamen we aan en na even gewacht te hebben kwamen Boosabum Bo en Sabum Tim aanlopen. De spanning was bij mij bijna ondraaglijk geworden

Om half 10 ongeveer begonnen we met een warming up door een master in Taekwondo. Na een kleine 10 minuten wachten( en wachten duurt lang) mochten we dan eindelijk beginnen. Als 1e ging
ik voor mijn Tuls, en ik glunderde van oor tot oor toen bleek dat ik alles won!!! De eerste beker was in the pocket. I
was zo trots als en pauw, zeker omdat de moeders en mijn teamgenoten ontzettend voor mij aan het klappen waren. Ook Boosabum Bo en Sabum Tim hebben mij enorm geholpen met aanmoedigen. Ik groeide met de minuut.

Na een paar lange uren gewacht te hebben, en lijkwit op de banken lag zonder enige power in mijn lijf, kwam Boosabum Bo mij nog halen om nog even te oefenen. Dat ging erg goed. Eindelijk mocht ik dan eindelijk weer op de mat verschijnen. Dit keer voor het onderdeel sparren. De eerste pot vond ik vrij lastig en was dan ook zeer verbaasd dat ik deze won. Yessssss weer gewonnen. Nog 2 partijen te gaan. En wat gebeurde er, ik won weer!! en weer!!! ik was wederom winnaar van de poule en kreeg weer een beker. 2 keer 1e op mijn 1e toernooi. Hoe trots kun je zijn. Mijn moeder en de andere toeschouwers klapte hun handen blauw en riepen vol trots YEEEEHAAAAAAA. Oo Boosabum Bo was volgens mij enorm trots op mij, en zeker ook op de andere meiden, want ja mijn team bestaat alleen uit meiden. De meiden deden het overigens ook fantastisch hoor.
Chayenna werd 1e met sparren en 2e met Tuls
Joé werd 1e met Tuls en 2e met sparren
Femke werd 3 met Tuls en 2e met sparren
Het meisje uit Delft Kyra viel helaas net buiten de prijzen, maar ze was wel erg goed.
Het meisje uit Pijnacker Yara ook zij had een mooie medaille om haar nek.
Om half 5 was het afgelopen  en konden we weer huiswaarts, maar niet nadat we in Tilburg een tussenstop hebben gemaakt voor een happy meal bij de MAC.

Ook wil ik graag DJ (Deejay) (als ik het goed heb) bedanken dat hij kwam kijken. Ik heb hem zijn Tuls zijn doen en was zeer onder de indruk van zijn talent. of zoals hij zelf zei “tja we kwamen effe kijken, want anders lig ik toch maar de hele dag op de bank”.

Ook wil ik graag de moeders, Sabum Tim, Boosabum Bo en de Pijnacker ouders bedanken voor het enorm enthousiaste support, en de moeder van Joé voor het meerijden.

Ik Sam Huiskens 8 jaar uit Schiedam heb een superdag gehad.

groepsfoto1