Update

Geplaatst op 23-08-2023.

WK Finland rooster update

Van 4 september tot 10 september wordt het Wereld Kampioenschap Taekwon-Do in Finland gehouden. Het WK vindt om de 2 jaar plaats en is het belangrijkste Taekwon-Do toernooi wat er is. We zijn dan ook erg blij dat we als sportschool zijnde daar met veel mensen vertegenwoordigd zijn.

Normaal gesproken wordt het WK eind oktober georganiseerd. We kunnen dan de herfstvakantie gebruiken om ons tekort aan leraren op te vangen aangezien we dan een vakantierooster hanteren. Nu het WK in september wordt georganiseerd brengt dat hele andere uitdagingen met zich mee. We hadden het rooster zo goed als rond tot er ineens een aantal onverwachte ontwikkelingen zich voordeden. Hierdoor kunnen we helaas de sportschool gedurende deze week niet meer openhouden. Gelukkig gaat Tim iets later naar Finland en kunnen we nog op maandag alle lessen aanbieden zoals normaal met het vakantierooster. Het laatste wat we willen is dat de sportschool niet open kan blijven door een evenement, maar het is helaas niet anders. We hopen ook op jullie begrip.

Rooster maandag 4 september

17:00-18:00    TKD Kubz (alle groepen)
18:00-19:00    Taekwon-Do Kids & Elite (alle groepen)
19:00-20:00    Taekwon-Do junioren & senioren
20:00-21:00    TOUGH Workout
21:00-22:00    Kickboksen

Van 5 september tot 10 september is de sportschool gesloten.

Combineren jeugdgroepen

We zijn erg blij dat we 2 jeugdgroepen hebben die op verschillende dagen 3 keer per week kunnen trainen. Sommige van onze jeugdleden zijn echter zo fanatiek dat ze vaker willen trainen of soms komen de aangeboden trainingsdagen niet helemaal goed uit voor ouders en zouden ze graag ook op andere dagen willen trainen.

Hiervoor is er een extra abonnement in het leven geroepen waardoor de jeugdgroepen gecombineerd kunnen worden en zelfs 6x per week kan worden getraind. De toeslag voor het combineren van de groepen is €23,85 (de helft van een 4 weken abonnement) per 4 weken.

Stuur een e-mail naar info@sportschool-timkool.nl als je gebruik wilt maken van deze optie.

Lid aanbrengen loont!

We zijn altijd heel erg blij wanneer er vrienden/bekenden van onze huidige leden komen trainen en daarna ook lid worden. Hier willen we onze huidige leden dan ook graag voor belonen. Je krijgt 4 weken gratis abonnement wanneer er iemand via jou lid wordt bij ons. Het enige wat het nieuwe lid moet doen is bij de inschrijving je volledige naam doorgeven en je ontvangt 4 weken gratis abonnement. Zo makkelijk kan het zijn. Er geldt geen limiet aan het aantal nieuwe leden die je kan laten aanmelden.