Extra informatie sportschool Tim Kool Open 2019

Geplaatst op 05-02-2019.

Beste deelnemers,

Zaterdag is het dan zover ons eigen club toernooi staat voor de deur. Wat heeft iedereen er zin in en wat leuk om te zien dat de kinderen zo enthousiast zijn.

We organiseren de Sportschool Tim Kool Open in de sporthal “Het Baken “ aan Het Baken 2 in Pijnacker. Wij zullen deze dag ook eten en drinken verkopen. Naast Het Baken is een groot parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden aankomende Zaterdag. We willen de hele dag op 4 velden draaien waardoor alles, net als jullie van ons gewend zijn, soepel kan verlopen en op tijd klaar kan zijn. Toch willen we nog even benadrukken: de insteek van de Sportschool Tim Kool Open is :
“ Iedereen van elke club helpt elkaar en de hele competitie is vriendschappelijk “.

Timetable
Het is even puzzelen geweest, maar de timetable voor aanstaande zaterdag voor de SSTK Open 2019 is af en te vinden op: http://ftw-events.nl/…/uploads/2019/02/Timetable-SSTK-Open-…. Alle namen staan per groep op alfabetische volgorde van de voornamen.

Zorg ervoor dat je een half uur voor de aanvangstijd aanwezig bent. De deuren gaan zaterdag open om 09:00 en we beginnen om 09:30. Kom niet te vroeg, want dan zijn we nog de zaal aan het opbouwen.

Extra informatie

– De poules worden met veel zorg samengesteld door sabum Tim. Door het aantal deelnemers is dat soms wel wat moeilijk. We instrueren de scheidsrechters altijd om bij een (behoorlijk) lengte/gewicht/leeftijdsverschil extra goed op te letten zodat iedereen een veilige en eerlijke kans heeft. Dit gaat tot op heden nog altijd goed.

– Er mag niet fanatiek gecoacht worden, maar uiteraard mogen de deelnemers wel begeleid worden. Wij hebben vanuit onze sportschool ook 1 begeleider per veld rondlopen. Het is tenslotte een vriendschappelijk toernooi en iedereen helpt elkaar.

– De deelnemers krijgen geen kaartjes, maar worden omgeroepen. Zijn ze er niet dan zullen we ze nog een aantal keren oproepen. Moet je om welke reden dan ook weg, laat het ons even weten.

– Mocht iemand net een nieuwe graduatie hebben behaald (A-klasse) en de verplichte tul nog niet weten, geef dit dan even aan bij de scheidsrechters. We willen graag dat iedereen een leuke en leerzame dag heeft.

Coaches:
Voor sportschool Tim Kool zullen er langs de velden 4 coaches zijn: Kiki, Bas, Deejay, Quincy.
Bij hun kun je komen voor hulp, vragen enz. Zij zullen jullie op weg helpen!

Kleding:
Deelnemers zorg dat je voor de wedstrijd alles bij je hebt zoals je dobok + voor de dames een wit topje onder het dobok en een witte handdoek voor de coaches. Doe je mee met sparren met raken: handschoenen, voetbeschermers, bitje, helm, tok voor de mannen.

Eten/drinken:
Er is een mogelijkheid om wat drinken en wat lekkers te kopen bij ons kraampje voor een leuke prijs.

Foto’s:
Onze fotograaf Marco zal weer aanwezig zijn om zoveel mogelijk foto’s te maken. Deze kunt u na het toernooi vinden op zijn website: http://marco-fotografie.jouwweb.nl
Volg ook onze social media kanalen op instagram en Facebook voor leuke filmpjes van het toernooi.

Belangrijk: De lessen op al onze locaties zullen deze dag (09-02-2019) komen te vervallen door de Sportschool Tim Kool open. Jullie zijn natuurlijk van harte welkom om jullie teamgenoten te komen aanmoedigen.

Allemaal heel veel plezier en succes! Zet hem op!