Thuis technisch oefenen met sportschool Tim Kool

Geplaatst op 24-03-2020.

–Thuis technisch oefenen–

Ondanks er tijdelijk geen fysieke trainingen zijn proberen wij via onze social media pagina’s veel oefeningen mee te geven, live trainingen, challenges en nog veel meer zodat iedereen fit en up to date blijft.

In onze live trainingen komen verschillende aspecten van Taekwon-Do terug voor alle kup en dangraden die gebruikt kunnen worden voor de examens. 
Wij hebben al leuke berichtjes, foto’s en video’s voorbij zien komen dat jullie thuis fanatiek aan het oefenen zijn. Daar worden wij natuurlijk enorm enthousiast van. Wil je een keer specifiek feedback hebben op jouw tul, staps en/of zelfverdediging? Stuur dan je filmpje naar info@sportschool-timkool.nl. Wij zullen je filmpje bekijken en feedback geven waar nodig, zodat je gewoon door kan blijven trainen op hetzelfde niveau.

Wil je toch meer interactie met een van onze leraren, dan kan dat ook. We bieden ook online Personal Trainingen aan die helemaal ingevuld kunnen worden zoals jij ze wilt. Dit kan ook handig zijn als je bijvoorbeeld nieuwe tul/staps aan het leren bent. Of als je goed in vorm wilt blijven voor wedstrijden die eraan zitten te komen. Voor meer informatie kijk op www.sportschool-timkool.nl/online-personal-training.