Sportschool Tim Kool open 2020

Geplaatst op 19-02-2020.

De SSTK Open is dit jaar een volwassen toernooi geworden. Naast de verbeteringen van dit jaar was de SSTK Open 2020 weer wat het moest zijn. Een gezellig, leuk en leerzaam ITF Tarkwon-Do toernooi voor alle gekleurde banders. We hebben weer onwijs genoten van iedereen en we gaan voor 2021 hetzelfde concept verbeteren. FTW-Events staat voor vooruitgang!

Graag willen wij alle deelnemers, coaches en toeschouwers bedankt voor jullie aanwezigheid en deelname. Daarnaast willen we graag onze 18 vrijwilligers, 32 scheidsrechters, hoofdscheidsrechter Marissa de Koning, Timmy de Tijger en MightyFist onwijs bedanken voor alles. Vaak wordt vergeten dat de vrijwilligers en scheidsrechters vanaf het begin tot het einde aanwezig zijn en dat zij een grote rol spelen in het succes van de SSTK Open. We zijn jullie allen dankbaar! 

Ook willen wij onze deelnemers feliciteren met de behaalde prijzen en alle ervaring die hij/zij hebben opgedaan. Wij zijn trots op jullie!

De foto’s staan online en zijn te vinden op verschillende Facebook pagina’s van de fotografen. Neem snel een kijkje:

Facebook: Marco van den Bosch / Website: https://marco-fotografie.jouwweb.nl

Facebook: Bert Hagman

Facebook: René Vrijens

Facebook: Rob batenburg

Op naar de volgende evenementen The Warrior Open in Engeland op 7 maart en natuurlijk de Holland Cup op 23 en 24 mei in Pijnacker. We zien jullie graag daar allemaal!!!