Sportschool Tim Kool de meeste medailles op het NK 2018!

Geplaatst op 05-11-2018.

Afgelopen Zondag was het Nederlands kampioenschap 2018 te Middelburg.
In de ochtend vertrok iedereen rond 6:30 uur naar Middelburg voor een sportieve Taekwon-Do dag. Nadat iedereen gewogen en gemeten was kon de opening beginnen. Dat was dit keer wel een hele speciale want één van onze deelneemsters Joé was vandaag jarig(10 jaar). Als verrassing hebben we aan de organisatie gevraagd of iedereen in de zaal voor haar kon zingen. Dat was wel heel speciaal! Dankjewel allemaal!

Sabum Rory was vandaag hoofdscheidsrechter en heeft alle scheidsrechters (in opleiding) geholpen. Ook was boosabum Sonja weer druk in de weer met het sportdata systeem. Ook waren onze andere scheidsrechters Simon, Marissa en Albert geïnstalleerd op de velden en nu konden we dan echt beginnen.

Voor sommige kinderen was het weer een hele nieuwe en spannende ervaring om op het Nederlands kampioenschap te staan en voor sommige ondertussen wel de 10e keer.
Het leek wel een prijzen regen.. de ene deelnemer, na de andere deelnemer kwam terug met een medaille in tuls. Ondertussen ontstond er al een kleine wissel en gingen onze jeugdleden sparren. Spannend!
Hier hebben we ook weer mooie technieken en punten voorbij zien komen.
Halverwege was er een kleine pauze waarin het Nederlands team van het EK 2018 in Slovenië werden gehuldigd met een mooi roos en een cheque. Onze deelnemers: Roy, Bo, Cody, Daphne, Sam, Lisa en sabum Tim werden mooi in het zonnetjes gezet.
Na deze huldiging gingen de sparring partijen weer verder en kwamen meer van onze junioren en senioren in actie. Het leuke hierbij was dat onze jeugdleden fanatiek langs het veld aan het supporteren waren. Nadat iedereen van ons was geweest waren we stiekem nieuwsgierig wie de ” beste ” club van het Nederlands kampioenschap was geworden……
Met 14 goud, 12 zilver en 11 bronzen medailles zijn wij met teamwork beste sportschool van het Nederlands kampioenschap geworden. Wij zijn ontzettend trots op iedereen en neem deze ervaring weer mee in de training. Gefeliciteerd allemaal!

Onze fotograaf was ook dit jaar weer aanwezig om leuke foto’s van iedereen te maken.
De foto’s zullen binnenkort online komen op zijn website: https://marco-fotografie.jouwweb.nl
Allemaal veel kijk plezier en natuurlijk weer hartstikke bedankt Marco.

Deelnemers, coaches, scheidsrechters, fotograaf en supporters bedankt weer voor een onvergetelijke dag.

In het verslag kunnen natuurlijk geen wist je datjes missen. Dit keer niet zoveel als andere keren maar wel een paar leuke!
Hier komen ze…….
– Wist je dat er op dit NK een speciale zaal was voor mensen die nog de laatste grammetjes moesten afvallen. Dit jaar was deze wel erg druk bezet!
– Wist je dat bijna alle senioren heren categorieën behalve (-70kg) werden gedomineerd door sportschool Tim Kool.
– Wist je dat Kars ineens ” sabum ” kars werd genoemd door onze kinderen… van 1e kup naar + 4e dan.

Op naar het volgende avontuur met elkaar!