sportschool Tim Kool 2019 – Doe jij ook mee?

Geplaatst op 22-12-2018.

De Sportschool Tim Kool Open is een uitbreiding van onze eigen clubkampioenschappen. Wij organiseren dit Taekwon-Do toernooi speciaal voor de beginnende Taekwon-Doïn (tot en met 5e kup) en de jeugd A-klasse (4e kup en hoger) in de onderdelen tul en sparring. Het maximum staat op 200 deelnemers, dus wees er op tijd bij!

De insteek van de Sportschool Tim Kool Open is : ” Iedereen van elke club helpt elkaar en de hele competitie is vriendschappelijk ”

We zullen de Sportschool Tim Kool Open organiseren in sporthal ”Het Baken” aan Het Baken 2 in Pijnacker. Deze locatie is groter dan onze eigen sportschool in Delft en beschikt over alle benodigde faciliteiten. Naast ” Het Baken ” is een groot parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden. We willen de hele dag op 4 velden draaien waardoor alles, net als jullie van ons gewend zijn, soepel kan verlopen en op tijd klaar kan zijn. We zullen tevens proberen met ‘ groepen ‘ te werken, waardoor niet iedereen begin van de dag aanwezig hoeft te zijn.

Op dit toernooi delen we de deelnemers niet in via de ‘standaard’ categorieën van toernooien, maar op basis van graduatie, lengte, gewicht en leeftijd. Op deze manier kunnen we met het kleine aantal deelnemers de meest eerlijke poules samenstellen. Iedereen kan ALTIJD meerdere partijen draaien, er is namelijk een verliezersronde voor diegene die de eerste ronde direct verliezen.

NIEUW:
Doe dit jaar mee met de GRATIS Saju challenge!!!
Lees hierover meer in het inschrijfformulier die je kunt vinden bij de bar en/of leraar op al onze locaties.

Schrijf je snel in!!!

Belangrijk: De lessen op al onze locaties zullen deze dag (9-02-2019) komen te vervallen door de Sportschool Tim Kool open. Jullie zijn natuurlijk van harte welkom om jullie teamgenoten te komen aanmoedigen of doe gezellig mee!!