Sabum Rory voor een paar maanden naar het buitenland

Geplaatst op 26-01-2020.

Zoals sommige van jullie al hebben gehoord is Sabum Rory de komende periode niet te vinden op de sportschool. Hij zal een paar maanden verhuizen naar het buitenland voor werk. Dat is natuurlijk wel even wennen dat wij hem niet meer elke dag zullen zien en wij zullen hem daarom ook erg gaan missen!

Hieronder heeft sabum Rory een klein stukje geschreven over zijn avontuur de komende maanden. Lees hieronder meer:

In de maanden februari, maart en april zal ik niet op de sportschool te vinden zijn. Ik heb besloten een geldprijs die ik vorig jaar heb gewonnen te gebruiken voor mijn persoonlijke ontwikkeling als wetenschapper door een paar maanden in het buitenland te gaan werken. Hier zal ik veel gaan samenwerken met immunologen, en hopelijk veel nieuwe dingen leren. De bedoeling is dat ik deze nieuwe dingen dan weer in praktijk kan gaan gebruiken voor mijn onderzoek op het Erasmus MC.

De komende 3 maanden woon ik in La Jolla, een klein stadje vlak boven San Diego. Het tijdsverschil met Nederland is maar liefst 9 uur! Iedereen die op visite wil komen is van harte welkom!! Groetjes, Rory

 

Ondanks sabum Rory nu zo ver van ons vandaag is en 9 uur tijdsverschil heeft blijft hij toch nog met bepaalde activiteiten en trainingen betrokken bij de sportschool. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee. Wij willen sabum Rory natuurlijk ontzettend veel plezier en succes wensen. Wij zijn trots op jou!