Parkeerbeleid locatie Delft

Geplaatst op 11-03-2016.

Het zat er al een tijd aan te komen, maar het parkeerbeleid rondom onze locatie in Delft gaat per 1 april veranderen. Doordat de gemeente jaren geleden is begonnen met parkeervergunningen in de binnenstad in te stellen, en niet genoeg betaalbare plekken ervoor terug heeft gegeven, krijgen steeds meer wijken om het centrum het parkeerbeleid met een parkeervergunning. Dit spreidt zich als een olievlek uit door Delft.

Vanaf 1 april is het in de Van Lodensteynstraat alleen nog betaald parkeren (ma-za 12:00-24:00) en eromheen alleen nog voor parkeervergunningen. Het eerste uur gaat €0,60 p/u kosten.

Toch blijft er nog redelijk nabij (1-1,5 minuten lopen) gelegenheid tot gratis parkeren. Denk hierbij aan de naastgelegen wijk en ook aan de Korftlaan (via de IKEA toegankelijk) en het Bieslandsepad. We hebben speciaal een plattegrond gemaakt voor jullie om goed te laten zien waar het nog vrij parkeren is, waar parkeervergunningen alleen zijn toegestaan en waar het betaald parkeren is.

We zijn zeker niet blij met deze verandering, maar helaas kunnen wij hier verder niets meer aan doen. We hopen op jullie medewerking met deze nieuwe situatie en als er vragen en/of opmerkingen zijn, dan horen we die uiteraard graag.

Plattegrond parkeren Delft-01