Opstarten Competition Team trainingen

Geplaatst op 28-06-2021.

Door de stabilisatie van de coronasituatie en bijna volledige heropening van Sportschool Tim Kool kan er weer steeds meer! Na een lange periode van inactiviteit (sinds oktober 2020) zullen we nu ook de competition team trainingen op zaterdagen gaan hervatten. De eerste training staat gepland op zaterdag 24 juli van 10:45 – 11:45, deze trainingen zullen daarna weer wekelijks plaatsvinden.

De competition team trainingen zijn ingericht voor het wedstrijdgedeelte van Taekwon-Do, zowel de onderdelen Tul als sparring. Op deze trainingen kunnen leden zich extra voorbereiden op wedstrijden (of in ieder geval trainen op wedstrijdniveau), met als uiteindelijke doel misschien wel deelnemen aan grote internationale toernooien zoals EKs en WKs. Deze trainingen zijn voor leden van 12 jaar en ouder toegankelijk, minimaal rode band en hoger, op vertoon van een 10-ritten strippenkaart.

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op de aankomende competition team trainingen. Vragen kunnen gericht worden aan Sabum Rory op rory.de.vries@sportschool-timkool.nl.