We gaan weer open!!!

Geplaatst op 21-06-2020.

We kunnen weer normaal sporten!!!

Vanaf 1 juli kunnen we weer normaal sporten. We zijn hier erg enthousiast over, ondanks het buiten trainen in de zon ook geen straf is. We moeten ons nog wel aan een paar regels houden, dus lees graag het ‘welkomstbord’ door. We gaat dit bord ook bij de sportscholen ophangen.

Volgende week houden we de dinsdag even vrij zodat wij de sportscholen weer helemaal in orde kunnen brengen. Ook zullen wij wat aanpassingen moeten maken om de richtlijnen van het RIVM te kunnen volgen.

Zoals beloofd gaat we in de zomervakantie vaker trainen dan normaal. Normaal trainen we in Delft alleen op de dinsdagen, Schiedam op de donderdagen en Pijnacker leden mogen kiezen waar ze meedoen. Nu gaan we zowel in Delft als Schiedam op de dinsdagen en donderdagen open! Pijnacker leden mogen nog steeds kiezen waar ze mee willen doen. Het wordt een sportieve zomer! Uiteraard gaan we nog extra activiteiten organiseren.

De geplande examens zullen nog steeds buiten worden georganiseerd. Zo kunnen we ouders/verzorgers op gepaste afstand meekijken. Bij slecht weer verplaatsen we de examens wel naar binnen. Dan mag er helaas geen publiek bij.
Dit betekend dus ook dat de lessen op 7 juli in Delft zullen vervallen. De sporters kunnen er voor kiezen om in Schiedam mee te trainen. Dit betekend ook dat de lessen 9 juli zullen vervallen in Schiedam. De sporters kunnen dan trainen in Delft.

Zoals altijd zijn wij bereikbaar voor vragen/opmerkingen. Wij hebben er weer zin in!!!