Informatie Open Ghent Cup 2018

Geplaatst op 31-05-2018.
Zondag 3 Juni 2018 staat de Open Ghent Cup 2018 op het programma in België. Voor ons een nieuw toernooi waar we heen gaan.
Wij zullen deze keer niet verzamelen voor onze locatie in Delft.  Iedereen word verwacht om 8:30 uur aanwezig te zijn in de sporthal.
Hier verzamelen we en zullen de coaches vertellen wat er verder gaat gebeuren. De hoofdcoach deze dag is sabum Tim Kool. Verder zullen andere coaches nog assisteren.
Tussendoor is er een scheidsrechter meeting: 09.40 uur. Wees op tijd en zorg dat je scheidsrechters outfit in orde is. Voor de coaches is er een coach meeting om 09:30 uur.
Om 10:00 uur is de opening (start toernooi).
Deelnemers zorg dat je voor de wedstrijd alles bij je hebt handschoenen, voetbeschermers, doorzichtig bitje, helm, wit topje voor de dames, tok voor de mannen, witte handdoek voor de coaches. Zorg je dat ook op de hoogte bent van de regels van de onderdelen waaraan je meedoet.
 

Adres:

Sporthal “ARENA”
Sint Jozefstraat 7
9000 Gent (BELGIË)

 

 Let op: 
 • Iedereen moet langs de weging ook diegene die alleen mee doen aan Tuls/Hoogtesprong/sparring voor een stempel op het wedstrijdkaart. Geen stempel = geen deelname.
 • Verder moet iedereen in de gewichtsklasse/lengteklasse waarvoor men zich heeft opgegeven daaraan voldoen. Ondergewicht  wordt ook niet toegestaan. Er word gewogen in dobok en t-shirt.
 • Graag vragen wij iedereen deze dag aanwezig te zijn in Sportschool Tim Kool kleding.
 • TULS kupgraden kiezen zelf 1 tul,  tul zwarte band worden er 2 door de tafel gekozen.
 • Jeugd:
  Voorrondes zijn 1 x 1,5 minuten Finales zijn 1 x 1,5 minuten
  Jun/Sen:
  Voorrondes zijn 1 x 2 minuten Finales zijn 2 x 2 minuten 

Categorieën: 
Sommige categorieën zijn samengevoegd vanwege te weinig deelnemers.
Jullie kunnen dit zelf terug vinden op: www.sportdata.org
De loting kan altijd nog worden gewijzigd.
Wij wensen iedereen heel veel succes en zet hem op!
Mochten er nog vragen zijn horen wij deze natuurlijk graag