Informatie Fuji Mae Kids Cup 2017

Geplaatst op 04-12-2017.

Beste Deelnemers, Supporters, scheidsrechters en coaches,

Zondag 10 December 2017 staat de Fuji Mae Kids Cup 2017 op het programma. Het laatste toernooi van het jaar voor Sportschool Tim Kool.
Al onze leden die meedoen hebben onderstaande informatie ook al per e-mail ontvangen.
Mocht je deze niet hebben ontvangen laat dit even weten via info@sportschool-timkool.nl

We vertrekken om 7:00 uur op de locatie in Delft. Je bent niet verplicht om hier te verzamelen en gezamenlijk te rijden. Iedereen dient wel om 8:30 uur aanwezig te zijn in de sporthal.
Hier verzamelen we en zullen de coaches vertellen wat er verder gaat gebeuren. De hoofdcoaches deze dag zijn Sabum Tim Kool, Boosabum Bo Rook en Boosabum Rens de Rover.
Na de meting die plaats zal vinden tussen 8:30/9:00 uur, is er een algemene warming-up die om 9:30 uur gaat plaatsvinden van de organisatie zelf. Er zal namelijk een warming-up worden gegeven door een mysterie guest. Na deze warming-up zal het toernooi starten.
Tussendoor is er een scheidsrechter & coach meeting: om 9:15 uur. Wees op tijd en zorg dat je scheidsrechters outfit in orde is.Belangrijk:
Start toernooi 9:45 uur voor de kinderen 5 t/m 8 jaar. Ze starten het toernooi met tul.
Ondanks de kinderen van 9 jaar en ouder hier niet aan meedoen en later aan de beurt zijn willen wij toch dat iedereen vanaf het begin aanwezig is. Voor de speciale warming-up en het aanmoedigen van andere teamgenoten.

Deelnemers die meedoen met sparren met contact zorg dat je voor de wedstrijd alles bij je hebt handschoenen, voetbeschermers, doorzichtig bitje, helm, wit topje voor de dames, tok voor de mannen, witte handdoek voor de coaches. Zorg je dat ook op de hoogte bent van de regels van de onderdelen waaraan je meedoet. De regels van dit toernooi zijn iets anders.
 

Plaats: Sporthal de Strepen
Laan van Henkenshage 3
5492 BH, St. Oedenrode

 

 Let op: 
  • Iedereen moet langs de weging ook diegene die alleen mee doen aan Tuls/Hoogtesprong/sparring voor een stempel op het wedstrijdkaart. Geen stempel = geen deelname.
  • Graag vragen wij iedereen deze dag aanwezig te zijn in Sportschool Tim Kool kleding.
  • Lees de regels zelf nog even door omdat er andere regels zijn. Non-Contact sparren, met hoofd sparren of niet, je eigen tul kiezen enz.

 
Categorieën: 
De kinderen mogen meerdere rondes in 1 poule. Ze kunnen dus niet daarna meteen naar de ouders toe. Ze moeten netjes wachten tot dat de poule is afgelopen.
Wij wensen iedereen heel veel succes en zet hem op!
Mochten er nog vragen zijn horen wij deze natuurlijk graag.