Holland Cup Vrijwilligers & deelnemers info

Geplaatst op 25-05-2023.

VRIJWILLIGERS

Jullie hebben aangegeven om vrijwilliger te zijn voor de Holland Cup 2023! Allereerst super bedankt hiervoor. In deze e-mail lezen jullie alle details m.b.t. de Holland Cup.

Opbouwen
Op vrijdag 2 juni wordt er opgebouwd. Degene die zich hiervoor hebben opgegeven worden verzocht om 18:00 uur te verzamelen (Sporthal de Viergang in Pijnacker). Tim zal jullie daar opvangen en verder uitleg geven.

Dag van het toernooi
Alle vrijwilligers worden verzocht zich op zaterdag 3 juni om 07:00 uur om te melden in de sporthal. Daar liggen T-shirts voor jullie klaar. Om een beetje een eenheid te vormen verzoeken wij jullie om een zwarte broek aan te doen met sportschoenen. Ik zal jullie daar de laatste details geven zoals bijvoorbeeld de definitieve indeling van de velden en eventuele wijzigingen. Om 08:00 gaan de deuren open, maar vaak zijn mensen al eerder binnen.

De (voorlopige) indeling
Alles kan op de dag zelf of ervoor nog veranderen. De omschreven indeling kan dus zomaar veranderen.

Beveiliging: Ed Boom (aanspreekpunt), Pascal Boom, Tim v.d. Velden, Richard v.d. Sluis, Richard v.d. Ven, Henk Bruin

Tafelmedewerkers: Dolinda van Vliet, Simone v.d. Velden, Jennifer van Dorst, Victoria v.d. Ven, Diana v.d. Sluis, Jaschenka Wittebol, Lindsey Vermeulen, Sabrina Pannekoek, Joep van Esch, Claudia Kreffer

Weging en meting: Dolinda van Vliet, Claudia Kreffer, Jennifer van Dorst, Lindsey Vermeulen

Catering: Cleem Kool, Danielle Jongejans, Sophia Aberson

Kassa boven: Cocky Kool

Prijsuitreiking: Marijke de Bruin

Hier kunnen de diverse werkinstructies worden gedownload en worden ingezien: TAFELMEDEWERKERS, BEVEILIGING, PRIJSUITREIKING

Kinderen die deelnemen
Wij begrijpen als geen ander dat de meeste van jullie ons helpen door jullie kinderen. Ook begrijpen wij dat jullie naar jullie kinderen willen kijken als die deelnemen. Wij zijn gelukkig met genoeg mensen waardoor dit ook kan. Als het mogelijk is, kijk dan even van te voren waar en wanneer jullie kind(eren) aan de beurt is/zijn. Overleg even met een andere vrijwilliger dat je, op het moment dat het zover is, gaat kijken. Deze vrijwilliger kan dan even je werk overnemen.
Jullie dragen deze dag een vrijwilligers T-shirt. Dit betekent dat jullie een bepaalde rol hebben. Aanmoedigen mag uiteraard, maar doe dit wel op een gepaste plaats en wijze (niet naast een wedstrijdtafel bijvoorbeeld). Verder is het niet de bedoeling dat er kinderen aan de wedstrijdtafel gaan zitten. Wij proberen om onpartijdig en een professioneel over te komen 😊😉.

Afbouwen
Het gaat een lange dag voor iedereen worden. Wij hopen stellen het heel erg op prijs als iedereen kan meehelpen met het afbouwen aan het einde van de dag.

Vrijwilligersetentje
Wij willen jullie graag bedanken voor jullie hulp! Er wordt daarom op zondag 4 juni om 18.00 uur een vrijwilligersetentje georganiseerd op de sportschool. Jullie zijn bij deze hiervoor van harte uitgenodigd (uiteraard jullie partner en kinderen ook). Geef a.u.b. wel even voor 28 mei door of je komt en met hoeveel mensen je komt, zodat wij rekening kunnen houden met het eten.

Voor diegene die nog vragen hebben kunnen deze vragen aan Corine Kool op woensdag 31 mei om 19:30 via Microsoft Team via deze link: MEETING

 

DEELNEMERS

Het is weer tijd voor de HollandCup op 3 Juni. Hieronder vind je alle details over het toernooi. Bij eventuele vragen en/of onduidelijkheden overleg altijd eerst met een leraar.

Details:
Locatie:                          Sportcentrum “De Viergang”, Sportlaan 1b, Pijnacker

Aanwezig zijn:              08:00
Begin toernooi:            09:15
Entree toeschouwers: T/m 10 jaar €3,-  & vanaf 10 jaar €5,-

Voor deelnemers vergeet niet je: dobok (pak), band, eten/drinken, handdoek (liefst wit), handschoenen/voetbeschermers/hoofdbeschermer/bitje/scheenbeschermers (bij sparren).

Het liefst zien we iedereen in een Sportschool Tim Kool trainingspak met bijpassende sportschool T-shirt. Mocht dat niet lukken, dan graag kleding met een andere Sportschool Tim Kool uiting.

 

Veel succes en plezier allemaal!!!