Griezeltocht 2018

Geplaatst op 02-11-2018.

De griezeltocht is dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Het waren dit jaar niet alleen fantastisch geklede griezels in het bos die je lieten schrikken, maar er werden ook via WhatsApp verschillende opdrachten doorgegeven die uitgevoerd moeten worden bij de griezels.

Alle kinderen die mee hebben gelopen met de griezeltocht waren zelf ook super leuk verkleed, zelfs de begeleiders hebben hun best gedaan om verkleed te komen. Tijdens de tocht hebben de kinderen de grootste lol gehad, maar moesten ook goed nadenken, oplossen en oppassen voor de griezels.

Ook Melanie, Boo Sabum Marissa en Sabum Tim hebben de grootse lol gehad met het ontvangen van alle super toffe filmpjes met de opdrachten en het aanhoren van de verhalen van de kinderen en begeleiders die terug zijn gekomen. Bij sommige groepjes was het toch echt even spannend of zij nog wel terug zouden komen uit het bos met alle griezels, het duurde namelijk wel eventjes voordat zij de weg naar de sportschool weer terug hadden gevonden.

Gelukkig is iedereen weer heelhuids terug gekomen op de sportschool.

Onze fotograaf Marco was ook weer aanwezig. Hij heeft weer mooie foto’s gemaakt en dus voor iedereen weer een leuk aandenken aan deze gezellige maar ook griezelige avond met elkaar.
Neem snel een kijkje op zijn website voor de foto’s:¬†https://marco-fotografie.jouwweb.nl

Vrijwilligers ook ontzettend bedankt voor het helpen. Het was waanzinnig!
Sabum Tim, Boosabum Marissa en Melanie ontzettend bedankt voor jullie enthousiasme en uitvoering. Het was weer top!

Op naar volgend jaar, met weer gave griezels en leuke opdrachten!