Gelukkig nieuwjaar !

Geplaatst op 31-12-2015.

 

2015/2016

WAUW, 2016 staat alweer bijna voor de deur. Het jaar lijkt voorbij gevlogen. Voordat we verder gaan in 2016 willen we nog even terug blikken op 2015.
2015 was een sportief, gezellig maar druk jaar voor Sportschool Tim Kool.

We waren hoofdleverancier voor het EK en WK Taekwon-Do 2015, de Sportschool Tim Kool open is uitgebreid, de Holland Cup was weer groter dan het jaar ervoor, het eerste Sportschool Tim Kool jeugd kamp werd georganiseerd,We opende een nieuwe locatie in Schiedam,  nieuwe samenwerkingen met verschillende (sport) instanties/scholen, nieuwe gezichten binnen ons team, de sabums zijn 5e Dan geworden, veel nieuwe kup/dan graden,  deelgenomen aan verschillende demonstraties/wijkfeesten, veel nieuwe sportschool activiteiten en aan veel wedstrijden deelgenomen met vele prijzen voor jong en oud.

En waar we vooral op terug willen blikken is dat wij dit niet zonder onze vrijwilligers, (assistent) leraren en barmedewerkers kunnen. Onze vrijwilligers, leraren en barmedewerkers hebben dit jaar bijzonder veel voor ons betekend. Wij willen jullie heel erg bedanken voor jullie enthousiasme en het altijd klaar staan voor ons. In het bijzonder willen wij Cleem, Cocky, Sabum Rory en Boosabum Corine bedanken die continue voor ons klaarstaan en dit waarderen wij heel erg.

Natuurlijk staat 2016 bijna voor de deur en we hebben er onwijs veel zin in. 2016 zit weer vol (nieuwe) sportieve activiteiten en veel gezelligheid met de leden en ouders op de Sportschool.

Wij willen via deze weg iedereen een hele fijne jaarwisseling wensen en we zien jullie allemaal weer in het nieuwe jaar!

Sportieve groetjes,

Sportschool Tim Kool
happy new year 2016