Extra informatie sportschool Tim Kool open

Geplaatst op 07-02-2018.

Zaterdag is het dan zover ons eigen club toernooi staat voor de deur. Wat heeft iedereen er zin in en wat leuk om te zien dat de kinderen zo enthousiast zijn.

Met bijna 150 deelnemers lijkt het weer een mooi toernooi te gaan worden!

We organiseren de Sportschool Tim Kool Open organiseren in sporthal ”Het Baken” aan Het Baken 2 in Pijnacker. Deze locatie is groter dan onze eigen sportschool in Delft en beschikt over alle benodigde faciliteiten. Naast ” Het Baken ” is een groot parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden aankomende Zaterdag. We willen de hele dag op 4 velden draaien waardoor alles, net als jullie van ons gewend zijn, soepel kan verlopen en op tijd klaar kan zijn. Toch willen we nog even benadrukken: de insteek van de Sportschool Tim Kool Open is : ” Iedereen van elke club helpt elkaar en de hele competitie is vriendschappelijk ”

Extra informatie over de sportschool Tim Kool open: 

– De timetable (wanneer je aanwezig moet zijn ochtend of middag deel) is te vinden op https://www.sportschool-timkool.nl/sportschool-tim-kool-open-2018-indeling/ . We willen om 09:00 uur beginnen met het ochtend deel. Kom niet veelte vroeg, want we gaan de zaal vanaf 08:00 pas opbouwen.

– De poules worden met veel zorg samengesteld door sabum Tim. Door het aantal deelnemers is dat soms wel wat moeilijk. We instrueren de scheidsrechters altijd om bij een behoorlijk lengte/gewicht/leeftijdsverschil extra goed op te letten zodat iedereen een veilige en eerlijke kans heeft. Dit gaat tot op heden nog altijd goed.

– Ondanks we altijd van te voren aankondigen dat dames en heren gemengd in een poule kunnen zitten, is dit niet ons streven bij het sparren. Er zijn tot nu toe maar 3 van de 18 sparring poules die gemengd zijn, waarvan 1 een non contact poule is.

– Er mag niet fanatiek gecoacht worden, maar uiteraard mogen de deelnemers wel begeleid worden. Wij hebben vanuit onze sportschool ook 1 begeleider per veld rondlopen. Het is tenslotte een vriendschappelijk toernooi en iedereen helpt elkaar.

– De deelnemers krijgen geen kaartjes, maar worden omgeroepen. Zijn ze er niet dan zullen we ze nog een aantal keren oproepen. Moet je om welke reden dan ook weg, laat het ons even weten.

– Mocht iemand net een nieuwe graduatie hebben behaald (A-klasse) en de verplichte tul nog niet weten, geef dit dan even aan bij de scheidsrechters. We willen graag dat iedereen een leuke en leerzame dag heeft.

Coaches:
Voor sportschool Tim Kool zullen er langs de velden 4 coaches zijn: Kiki, Bas, Jaccemo en Pascal.
Bij hun kun je komen voor hulp, vragen enz. Zij zullen jullie op weg helpen!

Kleding: 
Deelnemers zorg dat je voor de wedstrijd alles bij je hebt zoals je dobok + voor de dames een wit topje onder het dobok en een witte handdoek voor de coaches.Doe je mee met sparren met raken: handschoenen, voetbeschermers, bitje, helm, tok voor de mannen.

Eten/drinken:
Er is een mogelijkheid om wat drinken en wat lekkers te kopen bij ons kraampje voor een leuke prijs.

Foto’s:
Onze fotograaf Marco zal weer aanwezig zijn om zoveel mogelijk foto’s te maken. Deze kunt u na het toernooi vinden op zijn website: http://marco-fotografie.jouwweb.nl

Als er nog vragen zijn omtrent de Sportschool Tim Kool Open, dan kunnen deze worden gemaild naar woc@sportschool-timkool.nl.

Belangrijk: De lessen op al onze locaties zullen deze dag (10-02-18) komen te vervallen door de Sportschool Tim Kool open. Jullie zijn natuurlijk van harte welkom om jullie teamgenoten te komen aanmoedigen.

Allemaal heel veel plezier en succes! Zet hem op!