Zomervakantie 2020

Beste leden,

De zomervakantie is (bijna) weer aangebroken.  De zomervakantie zal duren van 19 Juli t/m 30 Augustus 2019.
Natuurlijk betekend dat niet dat we stil blijven zitten! We zullen zoals elk jaar werken met een vakantierooster. Dit jaar zal het vakantierooster iets aangepast zijn omdat wij door het corona virus meer lessen aan jullie willen aanbieden. 

Hieronder vind u het aangepaste vakantierooster van 2020:

 

Extra zomervakantie activiteiten sportschool Tim Kool:

Natuurlijk organiseren we ook extra activiteiten in de zomervakantie. Wij zijn nu aan het kijken welke activiteiten kunnen plaatsvinden vanwege het coronavirus en de regels hiervan.
Al deze activiteiten vind u binnenkort in onze agenda met alle informatie. (leeftijd, verzamelen, locatie etc.) . 
Agenda: https://www.sportschool-timkool.nl/evenementen/

 

Foto wedstrijd: 

Het is weer zomervakantie en net als vorig jaar organiseren we weer een vakantie fotowedstrijd voor onze Taekwon-Do leden van alle locaties. Dit jaar hebben we een bepaald thema voor de fotowedstrijd ” Sportschool Tim Kool  “. Dit is een breed begrip en wij verwachten hierbij veel creativiteit van jullie. Wij willen graag in de foto’s de kleuren(zwart, rood en wit) van sportschool Tim Kool zien of het logo zelf. Hoe jullie dat doen? Dat is aan jullie!

Het gaat erom dat jullie op vakantie, een vakantie activiteit OF andere leuke locatie een Taekwon-Do actie foto maken die bij het thema past. Jullie kunnen hier zo creatief mee omgaan zoals jullie zelf willen, denk hierbij aan het sportlogo/kleuren, een gave schop of een combinatie hiervan.  Jullie zijn creatief zat dus dat komt vast helemaal goed! Jullie hebben de hele zomervakantie de tijd. Wacht niet te lang want wie weet heeft iemand anders ook hetzelfde idee als jou!

De sportieve foto kan ingestuurd worden naar info@sportschool-timkool.nl. Vergeet niet een leuke tekst erbij te zetten zodat iedereen weet wie en waar je bent!

Regels:

  • Foto’s worden beoordeeld op de gave Taekwon-Do techniek die jij kiest, op originaliteit en de locatie. Let op: dit jaar hebben we het thema ” Sportschool Tim Kool “.  – Dit is een breed begrip en wij verwachten hierbij veel creativiteit van jullie. Wij willen graag in de foto’s de kleuren(zwart, rood en wit) van sportschool Tim Kool zien of het logo zelf.
  • Er zal een prijswinnaar zijn voor de foto die de meeste likes (op de originele foto) op social media krijgt en er zal 1 prijs worden gegeven door de jury.
  • De actie foto hoeft niet in dobok of in Sportschool Tim Kool trainingspak. Natuurlijk wel erg leuk!
  • Insturen kan vanaf 19 Juli t/m 30 Augustus. Ben je te vroeg of te laat kan je helaas niet meedoen.
    De foto’s s en het verhaal worden gepubliceerd op onze Facebook pagina.
  • Je mag maar 1x een foto insturen.
  • Assistent leraren en leraren mogen natuurlijk hun foto insturen maar kunnen helaas de prijs niet winnen

Natuurlijk valt er een mooie prijs te winnen met jouw vakantiefoto. Dit jaar hebben we nieuwe prijzen en valt er een bioscoopbon te winnen om naar de aller nieuwste films te gaan! Er zal een winnaar zijn voor de gene die de meeste likes krijgt op social media en een winnaar die word gekozen door de jury.
Sabum Tim, Sabum Rory, Boosabum Corine en Boosabum Bo zullen ook dit jaar weer in de jury zitten. Wij zijn onwijs benieuwd naar de gave foto’s van dit jaar. Vorig jaar waren wij erg verrast! Doe jij dit jaar ook mee om gave prijzen te winnen?


Zomervakantie actie:

Iedereen weet dat wij in de zomervakantie, naast onze extra activiteiten, gewoon door blijven trainen met het vakantierooster. Is dit dat een goed moment om te beginnen met Taekwon-Do/TKD Kubz, TOUGH workout,kickboksen of ? Ja, zeker! Als je lid wordt in juli of augustus, dan train je GRATIS tot september!

Begin het nieuwe seizoen goed en kom in de zomervakantie langs! Meer informatie kijk op www.sportschool-timkool.nl of e-mail naar info@sportschool-timkool.nl.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en geniet ervan!