Tot 28 April sportschool gesloten door Corona virus

Beste leden/ouder/verzorgen/belangstellende,

Met pijn in ons hart moeten we melden dat alle locaties van Sportschool Tim Kool per direct tot 28 april gesloten zijn. Dit i.v.m. met de maatregelen die de overheid Nederland heeft opgelegd om het Corona virus het hoofd te bieden. Wij zien de ernst in van deze situatie en zullen er alles aan doen om de veiligheid en gezondheid van onze mensen te kunnen garanderen.

De geplande KUBZ dag van 21 maart komt ook te vervallen. Alle ingeschreven deelnemers zullen automatisch worden doorgeschoven naar de volgende KUBZ dag. Verdere informatie over de volgende KUBZ dag volgt nog.

Het danexamen van 28 maart zullen we wel door laten gaan met alleen de deelnemers, ouders van de deelnemers en de examinatoren. We hebben dit besluit genomen, omdat de leden hier heel hard voor getraind hebben en de groep op deze manier controleerbaar is.

Verder zullen privélessen ook doorgaan. Dit omdat de lessen 1 op 1 zijn en ook goed te controleren zijn voor ons.

We zijn ons zeker bewust van de impact van dit besluit. We hopen op de steun en medewerking van al onze leden tegen deze onmacht. Laten we gehoor geven aan de maatregelen van het RIVM om ervoor te zorgen dat het Corona virus snel uit onze samenleving kunnen verbannen. We kunnen dan weer snel met elkaar gaat sporten.

Alle updates zullen we doen via onze (social)mediakanalen en onze website. Houdt deze dus goed in de gaten!

Mochten jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

Met sportieve groeten,

Het team van Sportschool Tim Kool