Open dag locatie Schiedam

Beste allemaal,

Op Zaterdag 16 April organiseren we een open dag op onze locatie in Schiedam. De open dag start om 11:30 t/m 15:00 uur.
Deze open dag is speciaal bedoeld om iedereen in onze omgeving kennis te laten maken met onze sportschool, maar ook met ons aanbod aan sporten, geschikt voor alle niveaus en leeftijden.

Op de open dag zullen we van al onze sporten een leuke demonstratie laten zien zodat jullie kunnen zien wat de sport precies inhoudt. Er lopen leraren rond om meer informatie te krijgen en ook zijn er leden (kinderen/volwassenen) waaraan jullie kunnen vragen hoe hun de sport en/of sportschool ervaren.
De kinderen kunnen ook gezellig een suikerspin maken bij onze suikerspin machine, ze kunnen geschminkt worden en wie weet komt Timmy de Tijger ook nog wel langs!

Ben je toevallig al fan van bijvoorbeeld Taekwon-Do? Deze dag zullen ook de selectie leden van het Nederlands team Taekwon-Do aanwezig zijn. Deze 5 leden van Sportschool Tim Kool zullen ook deelnemen aan de demonstraties Boosabum Mitchell Hessing, Boosabum Bo Rook, Boosabum Cody Oranje, Boosabum Daphne v/d Wijngaart en Boosabum Sam Jongejan, ook Sabum Tim Kool bondscoach van het Nederlands team en Sabum Rory de Vries scheidsrechter voor Nederland zijn aanwezig.

Kortom een gezellige dag die je niet kan missen!

Sportschool Tim Kool Schiedam
Stadhouderslaan 26B
3116 HP  SCHIEDAM

open dag schiedam