Master Jerzy Jedut Seminar dag 1

Master Jurek (Jerzy) Jedut is een bijzondere Taekwon-Doïn, met enorm veel kennis en ervaring. Polen is het sterkste ITF Taekwon-Do land, met Master Jedut als drijvende kracht achter de “Poolse Aanpak”. Hij heeft een stevige pedagogisch-didactische achtergrond als onderwijzer en coördinator lichamelijke opvoeding. Ook blijft hij nieuwsgierig en bezit hij een open geest die verder kijkt dan Taekwon-Do, of gevechtskunsten. Inmiddels heeft hij een repertoire aan trainingsideeën en oefeningen opgebouwd waar hij een complete boekhandel mee kan vullen. 

De afgelopen 40 jaar leidde hij generaties enthousiaste leerlingen op tot gezonde, fitte en zelfverzekerde Taekwon-Do beoefenaars op. Zijn creativiteit als trainer, gecombineerd met zijn geduldige aanpak in het ontwikkelen van zijn studenten, heeft zelfs twaalf individuele wereldkampioenen opgeleverd. De door Master Jedut ontwikkelde methodes worden niet voor niets vastgelegd in de “Training Secrets”-serie van Black Belt Project.

Wat is het geheim van zijn aanpak? Hoe weet hij zijn leerlingen – vanaf de witte band – telkens naar zulke hoogtes te brengen?

Train met deze bijzondere Master in Amsterdam op 1 & 2 juli 2017.

Mocht je naar dit seminar gaan laat het ons dan wel even weten via: info@sportschool-timkool.nl

Inschrijven? Meer informatie? Klik op de link:
http://www.itf-nederland.nl/evenement/master-jerzy-jedut-seminar-dag-1/

Poster-Website-Master-Jedut-Seminar-1-2-July-2017-AMSTERDAM-ENGLISH