Landelijke Technische Cursus

Landelijke Technische Cursus (24-10-20)

Tijdens de Landelijke Technische Cursus (LTC) worden de technische aspecten van Taekwon-Do onderwezen aan gevorderde beoefenaren.

’s Ochtends (10.00 tot 12.00 uur) komt het onderdeel tul aan de orde, ’s middags (12.30 tot 14.30 uur) een wisselend onderdeel. Hierbij wordt specifiek ingegaan op de vereisten die gelden voor danexamens.

Alle leden van ITF Nederland met een rode band (2e gup) of hoger kunnen deelnemen aan de LTC. Nieuw is dat met ingang van oktober ook 4e dan en hoger door de CTO begeleid worden in de hogere tul, tijdens het middaggedeelte.

Voor 1e danexamens is deelname aan ten minste één LTC verplicht, voor hogere graden meer (zie hieronder en het danexamenreglement).

De LTC’s worden verzorgd door de Commissie Training en Opleidingen (CTO) (link: https://www.itf-nederland.nl/structuur/commissies/). Er wordt veel gerouleerd, zodat de deelnemers veel verschillende lesstijlen, aandachtspunten en persoonlijke inzichten kunnen ervaren.

Praktische informatie

Datum: 24-10-2020
Locatie: Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, Utrecht
Inschrijven: 

Inschrijven kan t/m 18 oktober 2020. Inschrijven kan via de website van I.T.F. Nederland. Zorg dat je op tijd inschrijft en ons laat weten dat je hier aan deelneemt via info@sportschool-timkool.nl
Klik hier om in te schrijven: https://www.itf-nederland.nl/evenement/landelijke-technische-cursus-9/

*** In verband met de huidige COVID-19 situatie kunnen wij nog weinig zekerheid bieden over doorgang van deze cursus, en in welke vorm de cursus eventueel zal plaatsvinden. Deze uitnodiging kan dan ook als “onder voorbehoud” worden beschouwd en exacte invulling zal later bepaald worden. Meer hierover is te vinden op onze website.