KUBZ dag

Beste ouders/verzorgers,

Op zaterdag 14 november is het weer tijd voor een KUBZ dag. Uiteraard geheel volgens de RIVM-richtlijnen. Vooralsnog organiseren we de TKD KUBZ dag volgens de huidige maatregelen. Alle KUBZ die meer dan 10 stempels hebben gehaald sinds de laatste KUBZ dag voor de examendatum mogen op. Naast dat de KUBZ examen doen voor hun nieuwe badge/streep/diploma’s, moet het vooral ook een hele leuke middag worden. Hieronder alle details voor de TKD Kubz dag.

 

Adres: Van Lodensteynstraat 114, Delft
Tijden: Van 14:00 – +/- 15:30
Datum: Zaterdag 14 november 2020
Publiek: Er mag geen publiek aanwezig zijn in de sportschool. Wel verzoeken we ouder(s)/verzorgers om in de buurt van de sportschool te blijven in geval dat we jullie nodig hebben.
Livestream: We zullen heel de TKD Kubz dag live streamen zodat de ouder(s)/verzorgers niets hoeven te missen.
Kosten: De kosten voor de TKD Kubz dag bedragen € 12,50 per persoon. We verzoeken u om dit bedrag uiterlijk 11 november over te schrijven naar IBAN NL76INGB0004939250 ten name van Sportschool Tim Kool en o.v.v. TKD Kubz dag + naam lid.

Indien de richtlijnen veranderen en de TKD KUBZ dag niet door kan gaan, dan zullen we alle ingeschreven KUBZ automatisch doorschuiven naar de volgende TKD KUBZ dag.

Vragen? Stuur een e-mail naar:  info@sportschool-timkool.nl

Inschrijfformulier KUBZ dag:
https://www.sportschool-timkool.nl/wp-content/uploads/sites/6/2020/08/20201026-TKD-Kubz-dag.pdf